Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 11 май

Петък ще бъде доста развлекателен. Бъдете умерени с количеството алкохол и случайните сексуални контакти. 

Овен

Това е ден за добри новини. Повярвайте, че  и на вас ви се случват чудеса. Положителното отношение към хората ще доведе до ответни резултати

Телец

Сега е много важно да бъдете себе си без капка грим и фалш. Сериозността ще е решаваща за сключването на сделка и създаването на основно впечатление.  Процедурата няма да трае дълго, така че ще се справите.

Близнаци

Това е ден за мечти. Нарисувайте във въображението си най-добрите сценарии, които си представяте и се заредете с търпение. РибиТова е ден за любов. Преследвайте целите и щастието си. Не сте длъжни да давате отчет на никого за желанията и постъпките си.

Рак

Денят ще Ви донесе непрости изпитания от емоционален характер и ще е своеобразен тест за зрелост на чувствата и способността, да се правят компромиси.

Лъв

Ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов начин за привличане вниманието на събеседника си. Събудете чувствата му за гордост и самодоволство.

Дева
Днес ще се наложи да направите един съвсем не лек избор – от Вашето внимание ще се нуждаят едновременно няколко души, а Вие няма да искате да го откажете на нито един от тях.
Везни

Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния начин на общуване – ще се наложи, да се оправдавате. Е, какво пък, не е като да не ви се отдава.

Скорпион
Денят също е хубав за пълно разтоварване в усамотение, или в компанията на близки хора. Отделете време за общуване с децата, с любимия човек и със старите приятели.

Стрелец
Нараства интереса ви към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията.

Водолей
Не обръщайте внимание на каквито и да било провокации, а разчитайте само на себе си. По такъв начин доста бързо ще си дадете сметка , какво трябва да правите.

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата.

 

Коментари
Зареждане...