Петък ще бъде поредния хубав ден. Ще се чувствате добре като цяло и ще се изпълните с положителна енергия.

Не се натоварвайте с нищо странично. Така ще съхраните настроението си!

Дневен хороскоп за петък, 13 април-ЛЪВ Шанс за реализация, БЛИЗНАЦИ Шанс за сполука

Дневен хороскоп ОВЕН
Начало на промени
Не потискайте в себе си стремежа ви към досег с вашето минало. При част от вас са възможни бюрократични спънки, които ще предизвикат недоволството ви и ще ви накарат да търсите по юридически път правата си. През днешния ден на душевна и космическа хармония е важно да съхраните равновесието и спокойствието си. Важното значение на петък е, че бележи началото на етап за промени, които наистина са надеждни.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Много силен етап
Търсите съдействието на всички около вас и в много случаи успявате. Създайте повече настроение в дома си, като разнообразите днешния ден с приятни на всички ви занимания. Конкретиката в делата ще ви спести недоразумения и главоболия, затова говорете и работете по същество. Петък ще е доста труден и напрегнат за Телците. Раздвижването през този ден ще е значително, макар и да остане незабелязано от мнозина Телци.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Шанс за сполука
Нетърпеливи сте по-скоро да видите резултатите от работата си. Имате добри очакванията, но бъдете реалисти. Способността ви да решавате повече задачи наведнъж ще ви спести време и енергия. Решаване на финансови и битови въпроси, преодоляване на трудности, възстановяване на физическо и душевно равновесие.

Дневен хороскоп РАК
Проблеми
Отдайте се на желанията си, лъчезарни и приветливи ще довеждате до край целите си. Предстоят ви приятни изненади днес. Ще се впечатлите от качеството на работа на свой колега, с когото е възможно да си сътрудничите в скоро време. Заради пълнолунието днес повишената ви емоционалност, странностите и поведението на околните, прибавени към вашите, ще се отразяват на психическото ви състояние.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Шанс за реализация
Ако приемете помощта, която ви се предлага ще си спестите излишни главоболия. В работата си днес сте безупречни, но упоритостта ви може да не се хареса много на работното място. Ще преминете по-спокойно през днешния ден, ако поддържате у себе си душевна хармония и равновесие, независимо от поведението на околните.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успех
Днес бъдете повече предвидливи. Полагайте усилия, ако трябва, но не изпускайте от контрол нищо около себе си. Днес впечатлявате всички със завидната си работоспособност. Старайте се във всичко днес да сте спокойни и да не нарушавате вътрешния си мир и душевен комфорт със странични действия. За Девите определено може да се каже, че ще реализират намеренията си, включително и тези, които надхвърлят по мащаб обикновените дневни делови и лични цели.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Не влизайте в дилеми
Не бъдете припрени и не налагайте на всяка цена мнението си. Днес няма да липсват трудности на работното ви място, но вие сте оптимисти и подхождате енергично към всеки проблем. Анализирайте въпросите, които ви интересуват и затрудняват, така по-лесно ще добиете обективна представа за нещата и ще изградите стратегия за действие. Петък е много благоприятен за вашата реализация, но възникват и ситуации, при които следва да сте по-внимателни.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Напрежение
Не се разпилявайте, а съумейте правилно да насочите енергията си в конструктивни начинания. Ще работите за постигане на всичко, което предвиждате за днес, каквото и да ви струва това. Независимо, че някой може да ви е обидил или засегнал, простете му и се старайте да поддържате духа си в равновесие. Ситуацията при Скорпионите остава непроменена.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Напредък
Постигате значителни успехи днес, дължащи се на способността ви да предотвратявате конфликти и да намирате общ език с всякакъв тип хора. Към колегите, а и не само към тях, бъдете дружелюбни, мнителността ви може да развали отношенията ви. Останете справедливи в мислите и в действията си, за да се противопоставите на негативите покрай вас.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Разгръща се емоция
Дайте предимство на това, което е важно сега за вас и не започвайте много задачи на веднъж. Днес е възможно да срещнете хора, които ще оспорват разбиранията ви по конкретен професионален въпрос, но запазете спокойствие. Красноречиви, одухотворени и правдиви, ще влияете върху решенията на събеседниците си.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Леки проблеми
Днес ще е наложително стриктно да се съобразявате с юридическите постановки. Съдбата ще ви срещне с някого, от когото можете да заимствате печеливши идеи. Пълнолунието ви прави по-чувствителни и лесно дразними, за това бъдете предпазливи и не предприемайте инициативи. Повишената нервност винаги и за всеки е лош съветник, а днес Водолеите са именно в състояние на нервна превъзбуда, която може да ги тласне към кавги, а в някои случаи и към злостни действия.

Дневен хороскоп РИБИ 
Дилеми
За онези от вас, които се занимават с някакъв вид творчество, този ден обещава да бъде доста плодотворен. Намалете темпото днес, начинът ви на живот напоследък е доста ускорен. Старайте се да не повтаряте грешките си и да сте умерени във всяко свое действие. За момента Рибите са достатъчно стабилни, и няма никаква необходимост от ангажиране с дела, които може да предизвикат сътресения.