Понеделник ще бъде печеливш ден за много от зодиите. Това се отнася за всички които се занимават с частен бизнес и оперират със служебни пари.

За останалите денят е успешен, но труден. Ще трябва да се заемете и с някой допълнителни задачи! 

Дневен хороскоп ОВЕН
Финансова сполука
Няма никакви пречки почивните ви дни да се превърнат в едни от най-приятните, които сте преживявали. Критичен ден, през който контролът върху поведението е отслабен и под въздействие на инстинктите може да се извършат нелогични постъпки. Напрежението през този ден е валидно за всички Овни, а в бизнеса възникват и остри кавги.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Реализация на материални цели
Възможно е умората да ви връхлети, в резултат и на здравословни проблеми. Трудностите на днешния ден могат да ви уязвят психически, за това е важно по всякакъв начин да контролирате емоциите. Сполучлив ден, предоставящ добри предпоставки за осъществяване плодотворни контакти, за печеливши сделки и за реализация на планирани парични цели или пътувания със същата цел.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Постижения
Освободени и знаещи цената си, ще се посветите на смелите си идеи. Негативен и тежък ден, който повишава емоционалността и ви прави по-уязвими на изкушения. Ярко подвижни, гневни и едновременно хитри, Близнаците ще действат по целите си с видима агресивност. Последната не ви поставя в предимство а ражда повече напрежение, което пък от своя страна ще прерасне в нестабилност.

Дневен хороскоп РАК
Силно печеливши възможности
Самочувствието ви ще се подобри, ако си починете и се опитате да забравите за всичко, което ви създава напрежение. За предпочитане е да не започвате нови дела през днешния труден и нееднозначен ден. Изразителният успех на Раците през този ден е във финансовата сфера. Събитията едва ще се движат гладко, защото ще възникнат противоречия, които ще прераснат до остри кавги.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Овладявайте своевременно кавгите
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Обърнете повече внимание на онези детайли, които пречат на работата ви или ви създават душевен дискомфорт. Потенциалът на Лъвовете е твърде изразителен през този ден и ясно подчертава продуктивните ви възможности, но остане ли на това ниво мощта ви, и не се ли трансформира в кинетична сила, шансът ви едва ли ще бъде целесъобразно използван.

Дневен хороскоп ДЕВА
Конфликтни обстоятелства
Не демонстрирайте превъзходството си, дори и да имате основание за това. Служебни и правни въпроси ще придават делови оттенък на заниманията ви през днешния натоварен ден. През повечето от делниците на различните седмици, Девите почти винаги разполагат с допълнителни възможности за реализацията на намеренията си, както е и сега.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Сполука
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Препоръките към вас днес са да върнете дълговете си и да не започвате нови дела. Енергични, но и доста напрегнати, Везните ще реализират целите си в понеделник. Денят е конфликтен и ще създаде доста неудобства поради ярката ви емоционалност и някои външни фактори, характерни с двойственост.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Много напрежение
Денят ще ви донесе положителни емоции. Отложете новите начинания и не поемайте инициативи, следвайте спокойно програмата си и щадете нервите си. Понеделник е първият ден от това седемдневие, което за съжаление започва напрегнато, и така ще приключи. За момента е важно да се поддавате на нервната си превъзбуда, защото ще достигнете до вътрешна нестабилност, която ще бъде засилена от външни, неблагоприятни за вас фактори.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Шансът ви за успех е доста силен
Обмисляйте добре решенията си и бъдете внимателни във всичко през днешния критичен и труден за всички ден. Понеделник е показателен с добрите възможности за професионална и материална реализация, но е налице и противоположно влияние, което ви действа демобилизиращо, и „подсказва” на мнозина от Стрелците, че биха могли да се възползват от хитрост, за да спечелят. Не се изкушавайте!

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Действайте градивно
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Работете спокойно над текущите си задачи и защитавайте интересите си, но без да манипулирате околните. Натрупаната в общественото пространство негативна енергия, създава условия за избухването на конфликти, за които дори не са необходими конкретни поводи.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Не се поддавайте на гняв
Потиснете раздразнението си за да не влошите отношенията си с близък човек. Всяко обвързване през днешния ден крие риск от емоционално и физическо натоварване. Водолеите разполагат със значително предимство за реализация на делови, лични, финансови или други цели, а сполуката ви ще зависи единствено от умението да се възползвате от шанса си.

Дневен хороскоп РИБИ
Успех в преговорите и по деловите цели
С нечия помощ ще отстраните по-бързо и лесно проблема, който ви притеснява. Приоритетите ви през днешния ден ще са най-често от сферата на финансите. Прилагането на хитрост при реализиране на целите е твърде характерно явление за представителите на Риби, но днес не бива да ползвате от познатите зи методи, защото вместо успех ще последва провал.