Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 15 февруари!

ОВЕН

Владейте се

Ще успеете да се справите със заплетена ситуация на работното място. През днешния нелек в енергийно отношение ден е препоръчително да се държите предпазливо и по никакъв повод да не провокирате чуждата агресия.

Четвъртък изглежда по-надежден за реализация на вашите цели, но не може да се пренебрегне фактът, че преобладаващата част от Овните са твърде нервни и не крият агресивното си настроение.

ТЕЛЕЦ 

Избягвайте противоречията

Денят ви предлага различни възможности. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Днес по-добре контролирайте емоциите си, за да избегнете конфликти и разочарования.

Огромна част от Телците са максимално мобилизирани за реализацията на практическите си задачи, и дори са убедени в успеха си. Шансът ви наистина не е малък, но има и неблагоприятни влияния през деня, които ще предизвикат гневни противоречия.

БЛИЗНАЦИ

Негативни емоции

Хубав ден, за който понякога мечтаете. В очите на околните ще срещате разбиране и приветлива усмивка.

Днес бъдете въздържани и прозорливи, пазете силите си, за да се противопоставите на провокации от различен характер, целящи дискредитиране и други, нежелани последствия.

Вашата сполука в материален план не подлежи на съмнение, макар че ще бъде предшествана от кавги и неразбирателство.

РАК

Разчитайте на късмета си

Увереността ви е предимство, използвайте красноречието си, на което сте способни, за да бъдете убедителни. Денят не е подходящ за делови и бизнес срещи, за подписване на важни документи, договори и рисковани начинания.

Напрежението у  мнозина от Раците ще е изразително през този ден. Принципно, късметът ви е много силен, и ако разчитате на него – ще успеете за осъществяване на намеренията си.

ЛЪВ

Вярвайте на интуицията си

Без съмнение ще вземете най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, откриват ви се добри възможности.

Денят преди пълнолуние е критичен и не предполага голяма активност, за това не търсете причините в себе си, ако ви липсват инициатива или сте предразположени повече към съблазни.

Този ден ще е доста труден за онези представители на зодията, които в стремежите се за постижения не се съобразяват с околните и с действащите обстоятелства.

ДЕВА

Разчитайте на собствени усилия

През днешния не лек ден е препоръчително да практикувате различни форми на аскетизъм, да бъдете честни и да не се поддавате на съблазни.

Ако Девите възнамеряват да реализират своя лична или делова цел, начинът за това е само един – захващате се усърдно и сте настоятелни докрай.

Не се опитвайте да достигнете до успех чрез подкрепата на някого, защото ще останете разочаровани.

ВЕЗНИ

Обнадеждаващо раздвижване

Денят е натоварен с тежка енергия, която отслабва контрола върху собственото поведение. Четвъртък подчертава по недвусмислен начин, че

Везните са пред началото на нов период от развитието си, през който ситуацията е доста по-обнадеждаваща от гледна точка на нови идеи и раздвижване. Не прибързвайте! Противниците ви не са малко, но ще ги победите с такт и търпение.

СКОРПИОН

Владейте нервите

С усмивка и добра дума ще ви бъде по-лесно да контролирате емоциите и желанието си да критикувате. За да премине нормално този ден за вас, е важно да се владеете.

Силната нервност на Скорпионите наистина достига много висока граница, а подадете ли се на напрежението, нищо добро няма да последва. Дори някои сериозно ще нарушат взаимоотношенията се с хора от обществените среди.

СТРЕЛЕЦ

Кавгите са противопоказни

При много от вас служебни въпроси, пътуване или друга заетост може да са съпътствани от напрежение и конфликти.

Изразителни и силни, показателите за вашия успех ярко присъстват в характеристиката на деня, но не е изключено подли удари от страна на ваши противници да взривят обстановката.

Събития от такъв характер ще причинят рязка промяна, и прекратяване на взаимоотношенията с някого.

КОЗИРОГ

Хубав ден за постижения

Днес е наложително да проявите повече самоконтрол и обективност към детайлите в работата и отношенията си, за да избегнете негативите, с които е наситен денят.

Чудесен ден за начална реализация на нова делова идея, която на настоящия етап е добре да не споделяте с околните. Онези от Козирозите, които възнамеряват да поискат от влиятелен човек подкрепа за нещо, следва да се въоръжат с търпение.

ВОДОЛЕЙ 

Напрегнат ден

У много от вас чувствителността е изострена и засилва желанието ви да бъдете коректив на чуждите мисли, намерения и действия. Четвъртък ще е труден за Водолеите.

Най-силно напрежение се очертава по въпроси от делови и финансов порядък, където вероятността да намерите разумно споразумение устройващо двете страни е крайно ограничена. Възникналите противоречия ще попречат и за реализация на друга цел.

РИБИ 

Работете за бъдещето си

Днес ще имате по-добри резултати в заниманията си, ако не се конфронтирате с околните, изтъквайки недостатъците им.

У мнозина от зодията все още не е отшумяло негодуването заради външен удар, който е спрял реализацията на фиксирана цел.

Не се връщайте към този момент, защото е безполезно. Ориентирайте се по посока на дела, за които очаквате подкрепата на влиятелна личност.

Коментари
Зареждане...