Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 16 февруари

Петък ще бъде доста натоварен от към делови ангажименти.

Ще трябва да се заемете с куп проблеми, за които все не достига време.Бъдете концентрирани, за да не допускате елементарни грешки! 

Дневен хороскоп за петък, 16 февруари-РИБИ Успешен ден, ВЕЗНИ Раздвижена ситуация

ОВЕН
Владейте се и ще успеете
Във връзка със служебен или друг спор ще изхабите повече енергия, но в крайна сметка събитията ще покажат правилността на аргументите и действията ви. Ще успеете да реализирате деловите и финансовите си цели днес, но петък е крайно напрегнат ден. Създава условия за неочаквани обрати и непредсказуеми последствия. Владейте се и проявете сдържаност! Разполагате с добър шанс за неутрализиране провокациите. Проявете твърдост!

ТЕЛЕЦ
Проблеми
Независимо от трудностите, които срещате ежедневно, ще се стремите към по-добри условия за работа и бизнес. Лош ден, предоставящ ясна информация, че проблемите – лични и делови, са притиснали голям процент от представителите на Телец. Изходът от затрудненията е само един – незабавна промяна в стила на поведение и работа, и никакво хитруване Продължите ли както досега – следват проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Нерви и сполука
Промените са в ход и ще почувствате прилив на нови сили и идеи. Много нерви и много неудобства придружават Близнаците днес, но никой от представителите на знака не е лишен от късмет и добри възможности за реализация на целите. Безспорен успех ще регистрират онези от вас, които имат изграден план за действия, и го изпълнят без отклонения.

РАК
Владейте се и не хитрувайте
Добра изява в любимата ви област, свързана с квалификацията ви или с вашето хоби. Нервността през този ден и за вас ще е много висока. Шансът ви за успех същоще е изразителен, но непочтеността във взаимоотношенията ще лиши мнозина от подкрепата му. Мобилизирайте за реализация на задачите си, и забравете, че хитростта и лъжите ще ви предоставят предимство.

ЛЪВ
Напрежение в службата
С каквото и да уплътнявате времето си днес, бъдете сигурни че няма да скучаете или да страдате от липса на компания. Напрежението при Лъвовете през този ден се свързва с деловите и личните отговорности. Повечето от проблемите,с които ще се сблъскате, са от служебно естество. Ще ги преодолее и ще достигнете успехи, но на базата на повече усилия. Преговарящите да проявят повече гъвкавост.

ДЕВА
Петък е напрегнат
Действайте смело. Днес много ясно се очертават пречките и трудностите, с които представителите на Дева ще се сблъскат в делата си. Задълженията нарастват, пречките и трудностите съвсем не намаляват, а подкрепата от онези, които са около вас е незначителна.. Петък ще изненада доста от зодията с новости.  
     
ВЕЗНИ
Раздвижена ситуация
Денят е подходящ за действие. Петък бележи началото на по-ярко раздвижване за Везните. Едни от зодията ще обмислят ново служебно предложение, други ще осъществят изгодна сделка, а трета част от вас ще направят особено успешно делово пътуване в страната, и респективно според ангажиментите в чужбина.

СКОРПИОН
Напрежение
За Скорпионите се очертава труден ден, през който проблемите при мнозина от зодията причиняват висока нервност и нестабилност. Осъществяването на дневните задачи не би представлявало трудност, но в службата или бизнеса трябва да сте много внимателни, защото сте застрашени от измами.

СТРЕЛЕЦ
Напрегнат и труден ден
Труден ден свързан с болезненото запазване на равновесие във взаимоотношенията с околните в службата, а при някои и с хора от приятелската среда или роднините.Част от Стрелците действащи в сферата на бизнеса, ще останат силно огорчени от предателска постъпка на партньор.

КОЗИРОГ
Силно напрежение
Петък ще е мъчителен за преобладаващата част от Козирозите. Сблъсквате с мощни противодействащи сили, които може да провалят деня ви. Някои ще успеят да ги преодолеят, но това е твърде малка част от зодията. Проблемите свързани с този ден засягат и домашните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ 
Напрежение и разочарования
Силни разочарования, неуспешни опити за реализиране на плановете,и начло на бурно раздвижване са характерните белези за Водолеите в петък. Доловима е и тенденция, която говори за измами. Някои от знака може да станат нейни жертви, а други – да ги осъществят в работата си.

РИБИ 
Успешен ден
Петък е разнообразен на събития, а голяма част от зодията ще бъдат ангажирани с пътувания от делови характер и срещи с приятели от детството. Помнете, че понякога връщането в миналото е полезно !

Коментари
Зареждане...