Дневен хороскоп за 17 февруари

Овен
Тази събота бъдете по-благосклонни към себе си. Още от сутринта не се колебайте да започнете на нови дейности, първи опити в непознати за вас сфери. Не си поставяйте прекалено високо летвата.
 
Телец
Тази събота можете да бъдете себе си повече, от когато и да било. Дано имате късмета да сте в почивка и в най-добрия случай на морето.
 
Близнаци
Тази събота ще сте от малкото, на които им се работи. Към обяд може да сте прекалено уморени. Затова си дайте почивка по-рано от обикновено.
Рак
Тази събота бъдете готови за изненадващо пътуване. Вземете само най-необходимото и не се претрупвайте с излишни вещи. Не се притеснявайте, че ще пропуснете нещо. Важни са впечатленията.
Лъв
Тази събота е задължително да спазите всяко едно правило и няма как да използвате своите собствени идеи, за да се справите с предстоящото.
 
Дева
Тази събота ще е един непредвидим ден. Точно когато си помислите, че нещата са се подредили и сте в очакване на резултата може да се появят изненадващи фактори, но вие, естествено ще се справите.
Везни
Тази събота всички погледи ще са насочени към вас. Ще привличате всякакви личности и някои от тях ще са ви неприятни и досадни, но не бързайте с крайното мнение.
Скорпион
Тази събота е ден за спазване на уговорки. Сега имате да изпълнявате много обещания. И вече няма за кога да отлагате каквото и да било.
Стрелец
Тази събота ще имате толкова много ангажименти, че изобщо няма да ви е до оплакване. Всъщност натоварването ще ви хареса, а вечерта ще се чувствате като истински герои.
 
Козирог
Тази събота не се натоварвайте прекалено с каквато и да било работа. Сега е моментът да си угаждате повече без това да има каквито и да било последици за съвестта ви.
Водолей
Тази събота е ден, в който трябва да откриете нова страница за себе си. Не се колебайте да приключите със старите си навици, които до сега не са ви дали нищо добро.
Риби
Тази събота започнете с пожелание за щастие и късмет. После се усмихнете и само чакайте какво ще се случи. Не преставайте да вярвате в добрия развой на нещата дори за миг.