Дневен хороскоп за 2 февруари

Петък ще даде доста сериозен финал на работната седмица. Денят ще бъде наситен с ангажименти и възможности, с които трябва да се заемете веднага.

Няма за къде да се отлагат задачи, така че просто действайте! 
Дневен хороскоп за петък, 2 февруари-РИБИ Силен шанс, КОЗИРОГ Успех и печалби
ОВЕН
Успех
Още от сутринта се заредете с повече търпение, особено при разрешаването на професионални проблеми. Благодатен за реализацията на желани цели, петък способства разгръщането на вашите възможности в деловия и финансовия сектори. В обществените среди и в професионалният периметър бъдете предпазливи във взаимоотношенията с околните. Избягвайте евентуалните сблъсъци.
ТЕЛЕЦ
Доказана мощ
Чувствате, че нищо не е в състояние да ви изненада днес. Телците ще сее сблъскат с трудности днес, но успехът, който им предстои да завоюват, многократно надхвърля очертаващите се несгоди. Действайте енергично и наблегнете на честната конкуренция. Чрез последната освен, че ще докажете мощта си, ще укрепите  допълнително позициите си.
БЛИЗНАЦИ
Активизирайте идеите си
Повечето от вас днес действат несъсредоточено и е твърде възможно да останете недоволни от работата, която вършите. Денят не е лош, но голям процент от родените в зодията са с понижено настроение,а други трудно крият обзелата ги агресия.  Ориентирайте се към положителния сектор, и работете за прокарването на ваша стара идея, която както е стара, така е и твърде актуална поради позитивизма си.
РАК
Поддържайте разбирателство
Предстои ви натоварен ден, но вие сте добре подготвени за него. Ще ви се наложи да действате на няколко фронта. Ако сте в състояние да поддържате разбирателство с околните на оптимално ниво, петък ще е доста успешен за реализирането на деловите и финансовите ви цели. В противен случай трудно ще достигнете до успех, защото ще възникнат кавги и разправии с хора от деловите среди.
ЛЪВ
Разкриват се чудесни възможности
Кулминацията на усилията ви по конкретна задача ще завърши с успех. Реализацията на желани цели е най-малкото, което Лъвовете биха могли да осъществят днес. Започват много важни и хубави промени,които явно ще стартират устройването ви на ново място в социалната действителност. Раним сектор в  момента е домът. Избягвайте семейни конфликти.
ДЕВА 
Владейте нервите
Бъдете праволинейни, съобразявайте се с добрите нрави и не се стремете към превъзходство пред хора, които нямат вашите амбиции. Затруднителен ден, през който преобладаващият процент от Девите ще се заемат с отстраняването на текущи проблеми. Положителни резултати ще последват след много усилия. За онези, които няма да успеят да овладеят нервното си напрежение ще възникнат конфликти и сблъсъци.
ВЕЗНИ
Мобилизирайте се
В чудесно настроение сте и тъкмо работата ще е предпочитаното от вас занимание. Две са основните причини за проблемите на Везните в петък – повишена  нервност и явна липса на стабилност.Много важно е да се освободите от тези негативни характеристики за деня,който бележи началото на четири седмичен етап за вашия личен, делови и финансов напредък.
СКОРПИОН
Засилено напрежение
Духовни прозрения ще ви накарат да потърсите компанията на подходящите хора, с които бихте могли да ги обсъдите. Много високо нервно напрежение отбелязва този петък за Скорпионите, а причината за появата му най-често е тежък удар от високостояща личност. Причиненият проблем ще е временен, тъй че ще е добре да не реагирате остро, за да не усложнявате ситуацията. Проблем с контактите.
         
СТРЕЛЕЦ
Повишена емоционалност
Трудно ще бъде днес някой да ви убеди в свое твърдение. Засилените  и бързо преходни емоции за характерни в петък за Стрелците, което едва ли може да се определи като негативен белег, но като ниво на нестабилност относно категоричен избор – да. Днес,и през следващите делници от седмицата ще се освободите от тежести и проблеми.
КОЗИРОГ
Успех и печалби
Днес ще трябва да се справяте с възникнали проблеми на работното място. Повишете активността, действайте по стратегическите си цели, и разчитайте за реализацията си предимно на себе си! За мнозина от Козирозите се очертава вероятност за временно влошаване на здравословното състояние, но не става въпрос за нещо сериозно. Денят носи добри печалби.
ВОДОЛЕЙ 
Здравословни колебания
По реализацията на своя идея ще дадете много от себе си, но няма да се разочаровате. Проблематичен ден, характерен със здравословни или финансови неприятности. Повечето от зодията ще бъдат засегнати в здравословен план. Силният ви шанс се свързва с делово партньорство или по-продължително сътрудничество в деловите среди. Много добър ден за споразумения.
РИБИ 
Силен шанс
Днешният ден ще е доста динамичен за представителите на зодията. Петък е много благоприятен и подчертава, че всички от зодията разполагат със силен шанс за реализация на лични и финансови цели. Мнозина от Рибите трудно  владеят нервите си, което е лошо, особено ако решат, че биха спечелили при сблъсък с административни служители.