Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 2 март

Петък ще бъде динамичен и активен. Денят ще ви даде отлична възможност за делова изява. Така ще може да наредите приоритетите си. Не се плашете от действието!

Дневен хороскоп ОВЕН

Емоционален ден
Заемате се смело с конкретен професионален проект и за кратко време успявате да осъществите пробива, който отдавна е ваша цел. Днес може да постигнете всичко, което сте планували и да се поздравите с успех. Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост. Петък отбелязва раздвижване при вас, което ще има отношение към развоя на професионалния ви живот.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Напрегнат ден
Днес сте в чудесно настроение и това неминуемо се отразява на качеството на работата ви. Денят се свързва с най-мощната енергия – енергията кундалини, която ако не бъде овладяна добре може да ескалира. Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Избягвайте кавгите
Бъдете бдителни към лицемерните и не разкривайте докрай тайните си. Денят е наситен с възможности, възползвайте се от тях и работете за създаване на градивни и стойностни неща, към каквито разумът и сърцето ви насочват. Динамиката около вас изисква да сте в добра кондиция и отношение към заобикалящия ви свят. Денят ще е твърде напрегнат за Близнаците, защото враговете ви твърдо са решили да ви причинят неприятности.

Дневен хороскоп РАК
Не си създавайте врагове
В добро настроение ще бъдете и повечето от вас ще задоволят нуждата си от отдих. Днес можете да постигнете всичко, което сте планували и да се поздравите с успех, ако насочите силите си към съзидателна работа. Увереността, с която подхождате при решаване на текущи и изоставени въпроси ви поставя в хармония с енергиите на деня и ви носи успех. В условията на съществуващото повсеместно напрежение,

Дневен хороскоп ЛЪВ
Владейте се
Справяйки се с не едно и две затруднения, ще решите въпрос, който ви пречи да продължите напред. Възползвайте се от силата на деня, за да постигнете професионални, бизнес и други свои цели. С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Петък предоставя чудесни възможности на Лъвовете  за постигане на успех в интересуващите ги сфери.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Напрежение и тревоги
Имате добра мотивация и това си личи от работата ви. Силен ден, през който ще се чувствате в отлична форма и с желание да постигнете желаната промяна в живота си. Ако сте решили да смените своето работно място денят е измежду най-удачните за това, наред с творчески занимания. Засиленото напрежение на Девите през този ден, ще е плод на лоши и подли удари от страна на противниците им..

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Конфликтите са пречка
Реално преценете възможностите си и не започвайте предварително обречени на неуспех задачи. В хубаво настроение ще работите по реализация на творческите ви и професионални задачи, но бъдете внимателни. Бъдете смели, активни и не оставяйте нищо на случайността. Петък разкрива на Везните благоприятни възможности за материален успех, но едновременно с добрите ситуации, ще възникне напрежение, което лесно ще нарасне и ще доведе до кавги.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Напрежение и нерви
Събитията ще ви подтикнат към конкретни действия, отнасящи се до детайлите от настоящето. С повече надежда и усърдие ще се посветите на работата си и положителните развития няма да се забавят. Със смели и находчиви действия ще постигате намеренията си, оставайки честни и справедливи в отношенията си. И за Скорпионите петък ще е доста напрегнат в психически план.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Разностранни дела
Днес действайте предимно с други хора, защото импулсивните ви решения могат да се окажат фатални. Изпълнени сте с желания и сте решени да постигнете целите си, но е добре да се предпазвате от грешки и чужди зависимости. Използвайте деня рационално, организирайте срещи и работете върху задачи, чието изпълнение може да ускори делата ви. Засиленото напрежение не отминава и представителите на Стрелец днес.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Прекъсвайте кавгите
Ако сте искрени и добронамерени в общуването с околните, не се тревожете за работата си. Мощната и преобразуваща сила на деня, неговата чистота и строгост ще обновят мислите и желанията ви, подсилвайки усещането ви за подем. Ориентирани в обстановката, находчиви и с премерана доза оптимизъм, днес ще промените много неща в своя полза.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Бъдете внимателни
Денят носи развития за търсещите нова работа и онези, които се нуждаят от подкрепа. С увереност и смели действия ще решавате финансови и семейни въпроси, но и не само тях. Бъдете толерантни и не налагайте мнението и позицията си на всяка цена, за да постигнете повече от очакванията си през днешния ден. Най-неприятно развитие на деня ще е характерно за Водолеите решили да действат агресивно и заповеднически.

Дневен хороскоп РИБИ
Проявете разбиране
Действайте динамично и с хъс. Ще изненадате партньорите си с темпото, което налагате и това ще ги по изнерви. Бъдете смели, имате потенциал и ще успеете да се справите със затрудненията си, ако такива се появят. В общите занимания покажете опита и знанията си на професионалисти, за да са успешни действията ви.

Коментари
Зареждане...