Дневен хороскоп за 22 април

ОВЕН

Добри постижения.

Времето ще ви стигне за всичко друго, но не и за личните ви нужди. Днес е добре да овладявате нови знания, които може да приложите в практиката си. Нервен ден, който прави по-силно впечатление с успехите, които ще завоювате във финансовата сфера, бизнеса и обществените контакти. Избягвайте разправиите и се пазете от откритите си врагове, които може да проявят вероломство.

ТЕЛЕЦ 

Успешна реализация

Повечето от вас се отдават на почивка днес и предпочитат да оставят настрана въпроси, които могат да бъдат свършени и по-късно. Оценете подкрепата на близките ви и ще се чувствате добре заедно. Сполучлив ден, характерен с удовлетворителни парични печалби, активна изява в личен план и осъществяване на заплануваното, както и много успешни контакти в обществените среди.

БЛИЗНАЦИ

Успех

Днес ще останете много доволни от себе си, тъй като нещо, което сте предвидили наистина ще се случи. Съобразявайте се с развитията в професионалния ви, социален и личен живот и планирайте конкретни стъпки за изпълнение на намеренията си. Неделя е успешна за реализация на лични, делови, финансови и административни ангажименти. Мнозина от зодията възнамеряват да се възползват от хитрост, но такъв ход може въобще да не се наложи.

РАК

Чудесни възможности

Днес ще решите благоприятно личен проблем, който ви занимава от много време. Общувания, подготовка за нови задачи, придобиване на знания и умения за много от вас. Много благоприятен ден за материални и финансови постижения, които наистина ще задоволят очакванията на мнозина, а контактите в близкия  приятелски кръг и в деловите среди, ще събудят у надежди за желан напредък.

ЛЪВ

Успех, но не влизайте в кавги

Събитията на деня ще са във ваша полза. Покажете уважението си към мнението и действията на хора, с които работите. Неделя ще е доста благоприятна и за Лъвовете от гледна точка на личен и финансов успех, но за всички от знака е почти задължително да не влизат в конфликти. Възникне ли момент на конфронтация с някого, ще последват проблеми, за които няма съмнение, че идват от влиятелна личност.

ДЕВА 

Материална сполука

Изпълнени сте с идеи и това ви личи. Професионални интереси ще ви срещнат с хора, с които ще работите върху съвместни проекти. Въпреки че отминалите дни бяха празнични и съответно почивни, напрежението при Девите не беше малко. И днес тази ситуация се задържа частично, но благоприятните влияния не са се отдалечили от нас, което гарантите материална и финансова сполука.

ВЕЗНИ

Много добри печалби

Проявете по-голяма активност в социалния живот и в конкретната си дейност. Възприемчивостта ви към нови знания и умения ще ви подтикне към подобряване на квалификацията ви. Не е изключено някои представители на Везни да се подведат по фалшиви сигнали за реализация на интересуващи ги въпроси,  но ще е добре за не им отдавате внимание. Действайте настойчиво и според преследваната стратегия, и няма да сгрешите.

СКОРПИОН

Изразителен успех

Поради заетост или други причини, няма да отговорите на очакванията на много хора към вас. Денят не е подходящ за начало на нови занимания, но в общуването с колеги и хора от бизнеса ще обсъждате професионални и делови въпроси. Скорпионите не само, че не се сблъскват с проблеми, а неделя за тях се оказва толкова печеливша, колкото и за представителите на Везни.

СТРЕЛЕЦ

Успех, но възникват кавги

С ярко изразено присъствие ще насочите усилията си в защита на интересите ви. С поведението, опита и уменията си оставате впечатление на стабилни и достойни хора, каквито всъщност сте. Проблеми за реализацията на целите си не се явяват и при Стрелците. Лошото днес е,че нивото на адреналина е превишило горната граница при мнозина, което ясно подсказва, че в неделя ще има кавги.

КОЗИРОГ

Хубаво е да сте сдържани

Творческия потенциал, от който сте обзети ще ви предлага много възможности да реализирате идеите си. Старанието ви при събиране на информация и правене на анализи ще бъде възнаградено. И Козирозите не са изключени от благодатните влияния на тази неделя. Ако не действат градивно във всички посоки, то поне за финансови постижения и за професионална стабилност, укрепващата им мощ е извън всякакво съмнение.

ВОДОЛЕЙ

Пълен успех

Имате сили да се справите с трудностите, които при повечето от вас ще са налице днес. Бъдете полезни със знанията, уменията и опита си, насърчете и други към подобни прояви. Абсолютно сигурно е, че първият делови делник след празниците ще е напълно успешен за Водолеите. Ще отделите достатъчно време за деловата си реализация, но по-големият процент от времето си ще посветите на лични цели, имащи отношение предимно към близкия приятелски кръг.

РИБИ

Не се поддавайте на провокации

Крайно време е да се погрижите за здравето си. Повлияни от развитията през последните дни в поведението на много от вас се забелязва промяна. Благоприятната звездна тенденция продължава разгръщането си, за да докосне и представителите на Риби,, давайки им шанс за благодатно развитие. Денят ще е успешен за целите ви. Мобилизирайте се и засилете спокойствието и твърдостта си, за да не се поддавате на  провокиращи дразнители.

Източник: glas.bg