Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 22 май

Вторник ще бъде вълнуващ и позитивен. Заредете се с по-голяма доза търпение и бъдете готови за компромиси и жертви.Дневен хороскоп за 22 май

Овен
Това е ден, в който е добре да намалите темпото в личен план. Може да изглеждате по-разкрепостени от колкото сте в действителност. Не се учудвайте ако получите неприлично предложение.
Телец
Този вторник ще изисква повече увереност и емоционална издръжливост от ваша страна. Предизвикателствата няма да са малко, но вие наистина може да бъдете железни. Само го покажете.
Близнаци
Това е ден за неповторими преживявания. Ваш приятел може да ви сподели тайна, от което ще се почувствате много специални. Направете всичко възможно, за да я запазите само за себе си.
Рак
Това е ден за изкуство и медитация. Ако ви е трудно да я намерите пуснете си музика или вземете молива и я нарисувайте!
Лъв
Това е ден за предизвикателства, в които може да се объркате. Дайте си повече време да се ориентирате и знайте, че изход винаги има.
Дева
Това е ден за спазване на обещания, но все пак не залагайте щастието си на това очакване. Имате много други неща в живота ви, които го правят ценен, а вас – Човек.
Везни
Този вторник може да бъде прекалено активен за вкуса ви. За да издържите и преминете през него без никакви загуби заместете половината думи, които искате да кажете, с усмивка!
Скорпион
Това е ден за истински за признания. Дали ще са приятни или не не е толкова важно, колкото самата искреност на човека. Оценете именно нея.

Стрелец
Това е ден за откриване на истини. Не бързайте да се възмущавате от себе си, а се приемете такива, каквито сте, особено ако откритието ви не вреди на никого.

Козирог
Този ден може да разкрие някои тайни, свързани с любимия ви човек. Помнете, че хората се променят и това никак не е лошо. Хората се развиват непрекъснато, вие също.

Водолей
През този ден внимавайте да не загубите ваша вещ или документи. проверявайте всичко по няколко пъти, но бъдете сигурни, че най-важното е у вас.

Риби
Предупредете партньора си, че сте романтично настроени и той ще ви разбере. Вместо да го измъчвате с предположения просто му кажете какво очаквате от него.

Коментари
Зареждане...