Дневен хороскоп за 23 април

Понеделник е ден, в който задължително трябва да владеете емоциите. Не можете да си позволите да загубите контрол.

Бъдете активни и идейни, и не опитвайте да се скатавате, каквото и да ви коства това!

Дневен хороскоп ОВЕН
Задължително е да владеете емоциите
Ще се предпазите от неблагоприятните енергийни въздействия, с които е наситена атмосферата на деня, ако сте въздържани и смирени Чудесен ден, през който трябва да се възползвате от наличните условия по най-добрия възможен начин. За да успеете в реализацията си, е задължително да се владеете. Избухне ли скандал, ще последват проблеми, което за вас означава отдалечаване на целите за неопределен период.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Не прибързвайте
За много от вас денят се свързва с промени, имащи отношение към остарели възгледи и пагубни мисли. За Телците ситуацията през този ден съвсем не е лоша, защото е видимо, че шансът ви е е много добър.Разполагате доста силен късмет, който ще ви помага. Най-важното за успеха ви е да се прибързвате, и да не намалявате бдителността си. В противен случай ще останете разочаровани.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Съсредоточете се върху целите си
Нови предизвикателства ще привличат вниманието и интереса ви не само в професионалната сфера, но и в по-широк план.  Изразително активни в деловите среди и бизнеса, голяма част от Близнаците ще подценят противниците си, което ще е първата крачка към проблеми за реализиране на целите. Допуснете ли тази грешка е сигурно, че денят ви ще премине в противоборство за победа над противника.

Дневен хороскоп РАК
Остри противоречия
Сложен ден, през който негативите ще оказват влияние върху всички ви. Поради остри кавги, причинени от неразрешими противоречия, понеделник ще се окаже много напрегнат зо Раците. Преценете много точно възможностите си. Ако сте в състояние да преодолеете противоречията с опонентите си, може да последва добър резултат. В противен случай ще е трудно.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Добри възможности в личен план
Сред проявленията на много от вас днес се забелязва упорство, но и агресия. Шансът на Лъвовете за реализиране на лични цели е силен, но това определение не може да се приложи към осъществяването на деловите задачи. Ще влезете в кавги с вашите колеги от службата или с външни делови партньори, което за някои от зодията носи и неочаквани парични загуби.

Дневен хороскоп ДЕВА
Материални постижения
Ще се чувствате по-добре и в мир със себе си днес, ако избягвате шумни места и не се поддавате на провокации за мъст и агресия. За вашата служебна и делова реализация понеделник е благоприятен защото при необходимост от помощ или подкрепа за нещо, няма да останете без такава. Чрез такава от администрация, за някои се очертават чудесни финансови постъпления. Като самочувствие обаче, понеделник ще е неприятен.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Делови проблеми
Различните обстоятелства и хора от обкръжението ви могат да провокират неконтролируемо поведение и нездравословни емоции у вас. Сам по себе си денят е благоприятен за Везните, но във връзка със скоро случили се събития, ситуацията се променя много рязко. При мнозина от зодията не е изключено възникването на кавги с околните. Близък човек, в някои случаи от чужбина ще ви подкрепи морално и материално.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Много сполучливи контакти
Денят на много от вас ще е запълнен с работа по текущи задачи, ще гоните срокове и изпълнявате договорености. Може би на мнозина от Скорпионите ше им е трудно да удържат гнева си към онези от околните, които съзнателно разгарят раздори, и ще влязат в остър конфликт с тях. Все пак внимавайте, защото лесно може да достигнете до крайности. Ориентирайте към контакти, за каквито денят е подходящ.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Пазете се от измами
Енергетиката на деня е свързана с илюзии и разрушаване на старото, и влияе на настроението и светоусещането ви. Доста активен ден за Стрелците, който освен това е носител на достатъчно възможности за сполука. Очертават се и една негативна ситуация, Тя се свързва с привлекателно, но измамно предложение. Внимавайте!

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Пред добри промени
Хора, които не одобрявате или чиито действия контролирате ще ви насочват към размисъл. За понеделник може да се каже, че ще е напълно сполучлив за Козирозите, макар че някои едва ли ще са на това мнение, защото денят носи конфликти. Последните със сигурност ще разместят фактори и авторитети в бизнес средите, и ще последват промени, които ще са добри за Козирозите.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Владейте се
Без да пренебрегвате своята работа, ще инициирате срещи и уреждате финансови взаимоотношения. Водолеите ще са активни и сполучливи през деня, което можем да определим като плюс за понеделник, но има и един равен по сила минус, който ще формира в негативна светлина взаимоотношенията на мнозина. Става въпрос за значителната ви нервност. Овладейте я, за да не ви навреди.

Дневен хороскоп РИБИ
Късметът ви не е слаб
Насочете енергията си за добри дела, без да се поддавате на провокации, предизвикващи изблик на отрицателни емоции и само съжаления. Съдбовното влияние през този ден е благоприятно за Рибите, и ще съдейства за добрите ви постижения, но и вие следва с по-голямо усърдие да овладеете повишената си нервност, преди да е станало прекалено късно и да са възникнали вреди в реализацията на преследваните цели.