Дневен хороскоп за 23 юли

Ако сте се справили с упоритата работа, която сте имали предната седмица, то понеделник ще бъде успешен за вас.Дневен хороскоп за понеделник 23 юли: Телец-Пълна реализация, Водолей-Професионален и материален успех

ОВЕН
Ярко неприятен ден

Времето, посветено на дома и близките ще ви зарежда с добри мисли, въпреки умората от грижите. Изключително напрегнат и крайно неприятен ден, характерен с големи неудобства в делово отношения, трудно решими проблеми и много непочтеност при реализация на целите. Пазете се от неочаквани удари, интриги, коварни измами и заблуди, съчетани с безогледни действия.
ТЕЛЕЦ
Пълна реализация

Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Днес съдбовното въздействие активира негативна изразност у голям брой хора родени в различни знаци, но при Телците това влияние е силно ограничено и ще решат успешно въпросите, по които ще действат. Реализацията на целите ви – включително най-важните от тях е извън съмнение.
БЛИЗНАЦИ
Пазете се от измамници

Днес сте невероятно самоуверени и сте твърдо решени да свършите всичко така както го планирате. Близнаците, които възнамеряват да осъществят целите си през този ден следва да демонстрират голяма активност в сферите на техните интереси.В противен случай  няма гаранция за успех. Бъдете нащрек в деловите среди, за да не станете жертви на съблазнителните предложения на измамници.
РАК
Внимавайте!

Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Денят ще е много напрегнат и неприятен, и може да предизвика ярки неприятности на Раците. Трябва да са особено внимателни в службата си. Не влизайте в конфликти и се пазете да не бъдете подведени за участие в нещо неправомерно, защото  незабавно ще последват огромни неприятности.
ЛЪВ
Пазете се от вражески атаки

Старателно ще се подготвяте за срещите, които са залегнали в програмата ви през следващите дни. Повишеното внимание с цел предпазване от атакуващи врагове и зли човеци е задължително през този ден за Лъвовете. Пазете се, защото срещу вас ще се действа коварно, което м повечето случаи е плод на администрация или на високостоящ човек, разполагащ с изразителна власт и мощ.
ДЕВА
Неудобен ден за важни дела

Късметът при вас е силно изразен. За да не се окажете в крайно неприятната позиция на измамени в очакванията си за поемането на желана работа или взаимодействие с някого, днес не се ангажирайте с подобни контакти. По принцип такава реализация е възможна,но не се опитвайте точно днес да придвижите въпроса напред.
ВЕЗНИ
Напрегнат и неползотворен ден

Получавате вътрешни импулси, които ви насочват да мислите позитивно, работейки по-енергично и ефективно През този ден и за Везните се очертава сблъсък с големи трудности, които едва ли ще бъдете в състояние да преодолеете. Не упорствайте на Съдбата, и не се опитвайте да промените нещата. Настоявате ли, продължение в развитието ще има под формата на измама, която най-често е парична.
СКОРПИОН
Служебни проблеми

Добър да бъде и за вас деня ви, скъпи Скорпиони! За голяма част от Скорпионите са характерни проблеми от здравословно естество, или такива от делови порядък.  Не влизайте в единоборство с началници в службата. Това не е печеливш ход. Онези, които имат намерение да реализират целите си ще успеят, но за момента да не бързат.
СТРЕЛЕЦ
Владейте се

Емоциите отново надделяват при взимането на решения. Твърде сполучлив ден, който ясно показва, че желаещите да сменят работата си или да реализират друга цел, ще осъществят намеренията си. В момента за всички Стрелци е важно да действат стратегически, без да се опасяват от загуба на време. Яркият ви проблем днес е владеенето но нервите.
КОЗИРОГ
Сполука

Нови познанства ще ви обогатят с идеи и ще насочат пътя ви в градивна посока. Делничното всекидневие е напрегнато и често носи неочаквани изненади. Наличието им е доловимо и през този ден, но ще успеете да се предпазите от хората, които искат да ви преградят пътя или да ви навредят. Сполуката в деловите среди е сигурна. Често чрез влиятелна подкрепа.
ВОДОЛЕЙ
Професионален и материален успех

Проверката е висша форма на доверие. Понеделник е характерен с материален или финансов успех за Водолеите, като това определение съвсем не изчерпва потенциалните възможности за деня. Особено продуктивни ще са контактите в обществените среди, които предоставят възможности за смяна на работата или за поемане на нови функции.
РИБИ
Осезателен успех

Активно ще се включите в живота около вас с готовността си да сте полезни и информирани. У мнозина от Рибите нервността е засилена поради разпространяването на клюки по техен адрес. В тази връзка влиятелен човек може да спре реализацията на ваша цел. Това ще е епизодично. По принцип денят е доста хубав и без съмнение ще ви зарадва с много добре материални постижения.