Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 24 декември

Неделя е ден за смирение и семейно единство. Въпреки това много от вас няма да се откажат и от останалите си ангажименти. 

Действайте както прецените за редно!

ОВЕН
Осъществени намерения

Безпрекословната ви вяра във ваш близък днес може да бъде разколебана. Истински активизирани в навечерието на настъпващите празници, Овните ще проведат много срещи, за да осъществят намеренията си в края на отиващата си календарна година. Въпреки напрежението и нервността, неделя ще е успешна за реализацията на деловите и финансовите цели.

ТЕЛЕЦ
Успех

Прекалено прибързани сте днес и това може да ви създаде неприятности. Благоприятен и успешен ден, развитието на който ще е далеч по-спокойно от последните няколко дни. Ще осъществите личните и финансовите си цели, но подготовката за реализацията на бъдещи делови ангажименти не би вървяла гладко, поради недостатъчно стабилни обстоятелства.

БЛИЗНАЦИ
Преодолими проблеми

Денят ще донесе на мнозина от вас ново и вълнуващо увлечение. Този ден е носител на някои трудни моменти, , но ако сте достатъчно организирани, няма да е трудно да преодолеете негативните влияния, защото късметът ви е доста силен. Такива ситуации ще възникнат в обществените взаимоотношения, а успешният подход е да отстраните противоречията.

РАК
Не проваляйте предимството си

Стараете се да се харесате на околните като прикривате чувствителността си с преднамерено поведение. Укрепените делови позиции, на които се намират Раците им предоставят достатъчно предимство, което имате шанса да задържите, като чрез по-голямо внимание се предпазвате от нелоялните действия на противниците си. Внимавайте с употребата на хитрост.

ЛЪВ
Владейте се

Авторитетът ви е всепризнат, но не прекалявайте. Промяната, към която се стремите добива по-ясни очертания. За представителите на Лъв са налице превъзходни условия за успех в избраното направление, а едно от задължителните условия е да ограничите напористия си подход към околните, преди да е добил размерите на агресивност. Това е напълно достатъчно, за да превърнете неделята в успешна.

ДЕВА
Хубава реализация

Денят ви е доста натоварен, но е желателно да не се ангажирате допълнително с чужди задачи. Не може да има никакво съмнение в сполуката на Девите днес, но е видимо, че мнозина от зодията са напрегнати, и са готови да покажат твърдостта си. Последното едва ли ще се наложи, защото денят ви гарантира пълен успех н сферите на вашите интереси, както и  чудесни печалби.

ВЕЗНИ
Силен успех, но и напрежение

С доброто си настроение ще внесете повече ведрина и уют в семейството си. За Везните е характерно ярко напрежениепрез този ден, а мнозина от зодията трудно ще владеят гнева си, което околните бързо ще схванат. По принцип денят никак не е лош, защото успехът ви ще е силен, а мнозина ще направят и необходимата стратегическа крачка към бъдещите си цели.

СКОРПИОН
Личен успех

Балансирайте между професионалните и семейните си задължения. При Скорпионите, или за мнозина от зодията, сам по себе си денят не е носител на затруднения, но проблемите, които ви притесняват отдавна, са залегнали дълбоко в психиката ви, и постоянно напомнят за себе си, което разбира се е мъчително. Личният успех е характерен за неделя.

СТРЕЛЕЦ
Успехи

Днес се чувствате в центъра на вниманието на околните, тъй като сте неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Някои ситуации, свързани с външни фактори внушават на мнозина от зодията, че им липсва стабилност, което всъщност съвсем не е така. Целта е да бъдете подведени за сключване на делови съюз, след което някой да се възползва от вас.

КОЗИРОГ
Успешно реализирана цел

Някои от вас ще са окажат възпрепятствани и ще отложат планирано пътуване. Ако липсва разбирателство с партньори или съдружници, неделя ще е тежък за Козирозите ден, което важи със същата сила за противоречивите взаимоотношения в обществените среди. Чудесни резултати ще зарадват онези от зодията, които ще проведат предварително уговорена делова среща.

ВОДОЛЕЙ
Партньорска сполука

Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Партньорството, и съвместната реализация на цели ще предоставят на Водолеите чудесен шанс за реализация и печалби. В тази връзка трябва да се спомене и неоходимостта от честност. Решите ли да хитрувате ще последва острота, която ще доведе до поляризация и провал на започнатото.

РИБИ
Печалби и успешни контакти

Не се тревожете, ще намерите време за всичко. Ако не днес, то и утре е ден. Вероятността за провал при осъществяване на целите е подчертана, както и обратната, което подчертава необходимостта  от повишено внимание за реализиране на намеренията. Отнася се за практическата ангажираност. Денят ще е печеливш и мнозина ще проведат особено успешни контакти.

Коментари
Зареждане...