Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 25 февруари

Неделя ще ви даде реален шанс да се освободите от цялото натрупано до този момент напрежение. Ще имате истинска възможност да заредите батериите и да се ориентирате по-добре в обстановката около вас.

Дневен хороскоп за неделя 25 февруари: Близнаци-Добри възможности, Лъв-Не се опитвайте да хитрувате
ОВЕН
Освободете се от нервността

Имате за какво да размишлявате.

Подаваната енергия ще ви направи по-активни към личните ви дела и ще ви отведе на интересни за вас места. Това е ден за съсредоточаване и вглъбеност, за очистване от духовни и физически шлаки, през който не се препоръчва активност и напразни действия. Ярка нервност, липса на стабилност и демонстрация на агресивност, и едновременно с това – силен шанс за партньорство и печалби.
ТЕЛЕЦ
Успех чрез сдружение

Заредени сте с творческа енергия, затова не изпускайте вдъхновението си. През днешния ден не бива да бързате, да се суетите, да вземате важни решения и започвате нови дела. Днес Телците разполагат с изразително предимство, но ако действате самостоятелно е съмнително, че шансът ви ще изгрее. Необходимо е да работите съвместно с бизнес партньор или съдружник.
БЛИЗНАЦИ
Добри възможности

Великодушието, което проявявате радва околните. Склонни сте да помагате на онези, които ви заобикалят и те ще ви бъдат признателни. Всеки знак на съдбата през днешния ден трябва да се приема като важно указание. Ползотворен ден с много добри възможности за реализация на целите, но същевременно и провокативен. Мнозина от Близнаците ще бъдат предизвикани от съдбата да действат хитро.
РАК
Не се поддавайте на външни влияния

Полезни контакти ще ви насочат към идеи, откриващи възможности за реализация. През днешния ден е важно да останете спокойни, смирени и да не започвате нищо ново. Раците са устойчиви през този ден. Забелязват се индикации, маркиращи емоционална нестабилност, от влиянието на които трябва до си предпазвате усърдно.
ЛЪВ
Не се опитвайте да хитрувате

Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Домашната атмосфера и хубавите отношения в семейството ще ви осигурят душевен комфорт. И Лъвовете бързо да отстраняват от съзнанието си нападащите ги мисли да действат хитро, за да успеят. Напротив! Точно този стил ще ви създаде проблеми, а някои от зодията ще се лишат от хубави придобивки, защото ще се стигне до провал в отношенията с партньори и съдружници.
ДЕВА
Противоречията са вредни

Този ден ще ви предложи не една възможност за приятно прекарване. Освободете се от натоварващи мисли, суета и припряност.  Въпреки, че Девите разполагат с много добри възможности за реализацията на своя идея, както и за ярък делови успех, денят носи острота, която може да предизвика противоречия. Не допускайте разгръщането на такива. Реализацията ви ще е налице само в условията на пълно разбирателство.
ВЕЗНИ
Негативно настроение

Гледайте напред и обмисляйте бъдещите си планове. Стремете се към конкретни действия и ще успеете. Енергетиката на деня благоприятства по-спокойния ритъм на живот, за това бъдете наблюдателни и контролирайте емоциите си. Във финансовата, деловата и личната си реализация, Везните няма да се сблъскат с проблеми и ще реализират намеренията си.
СКОРПИОН
Чудесна подкрепа

Нещо приятно ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. През днешния ден може да избегнете главоболия и загуба на време, ако щадите силите си и се въздържате от активни действия. Смесени чувства и силно напрежениехарактеризират неделя на Скорпионите. Ще е хубаво да поддържате емоционалния си баланс, или по-точно – мнозина от знака да го възстановят. Насочете се за реализация в обществените среди.
СТРЕЛЕЦ
Мобилизирайте се и се владейте

Денят е подходящ за разтоварваща програма, а не за делови занимания и бизнес. Денят скланя към само вглъбяване и покой, без суета и припряност. Този ден ще се окаже доста тежък за онези Стрелци, които не са в състояние да владеят нервите си, и за тези от зодията, които не са достатъчно мобилизирани за осъществяване на задачите си – делови или лични.
КОЗИРОГ
Търсете разбирателството

Повечето от вас са доста заети през този ден и ще им се наложи да мислят за повече неща едновременно. Вслушвайте се във вътрешния си глас и обмисляйте живота си, като погледнете на себе си и през погледа на другите. Хубав ден за материални постижения, през който за вас ще е най-добре да действате последователно и в условията на разбирателство с околните.
ВОДОЛЕЙ
Не обръщайте внимание на сплетните

Бъдете повече реалисти, нямате нужда от фалшиви обещания и блясък, който не радва сърцето ви. Ще имате повече причини за доволство през днешния ден, ако не се суетите излишно и не хабите енергията си напразно. Този ден ще ви донесе успех чрез подкрепата на хора от обкръжението. Има и друг факт свързан с околните, и той не е особено лицеприятен. Става въпрос за сплетни и клюки по ваш адрес.
РИБИ
Действайте дипломатично

Благородните ви пориви ви, освен всичко друго ви носят и уважението на околните. Ще утвърждавате професионалните си умения и търсения там, където това е важно за кариерата и личната ви реализация. При повечето от Рибите напрежението днес се свързва с планирането и осъществяването на деловите цели. В някои случаи става въпрос за предстояща финансова реализация, която има вероятност да се извърши непочтено.
Коментари
Зареждане...