Началото на седмицата ще ви изпълни с енергичност и духовна наслада. Денят е динамичен и забързан.

Не се колебайте да следвате собствения си ритъм!

Дневен хороскоп за понеделник, 26 февруари-СКОРПИОН Делова сполука, ДЕВА Придобивки

Дневен хороскоп ОВЕН

Укрепете се психически
Имате нужда от разнообразие днес, затова го търсите на най-разнообразни места. През днешния ден хората са предразположени към конфликти, за това бъдете избирателни в общуването си и не говорете напразно. Понеделник ви носи силен късмет и предоставя добри условия за реализация на професионални ангажименти и други цели. В психически план обаче почти всички от зодията са твърде нестабилни.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Ще ви атакуват с лъжи
Не прибързвайте с желанието си да се покажете най-знаещи и можещи, защото може и да грешите. Енергетиката на деня провокира към празни приказки и конфликти с околните по незначителни поводи. Личните позиции на Телците в понеделник са стабилни и непоклатими. Психическото ви равновесие също е крепко,и ако не се поддавате на външни провокации, подхвърлящи невярна, и задължително негативно информация, ще реализирате целите си.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Решаване на проблеми
Денят ви ще е интересен и приятен, ще се радвате на околните, а с чувството си за хумор ще вдигате настроението на всички. Работете върху текущите си задачи, и ако планирате нови дела, непременно ги свършете, без да губите време в празни приказки и суета. Близнаците разполагат с добро предимство за разрешаване на проблеми и за отстраняване на противоречия.

Дневен хороскоп РАК
Успех чрез активност
Денят е чудесен за забавления. Открийте подходящите хора и се веселете. Днес внимавайте в общуването, щадете нервите и психиката си. Хубавите възможности на Раците са факт през този ден, а за да се възползвате от тях следва да се мобилизирате и да разчитате единствено на себе си. Проявете активност по делата си. Не търсете административна подкрепа, защото ще останете измамени.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не спорете с администратори
Ще отхвърлите задачите си за деня и времето ще ви стигне за по-приятни занимания. Живейте спокойно и освободени от вътрешни страхове. В рамките на задължителната делова реализация, понеделник е приличен и няма да ви изненада с негативи. При мнозина ще има ядове, не толкова че създават проблеми за реализация на целите ви, колкото поради вътрешния ви дисбаланс. Не влизайте в разправии с администратори. Ще загубите!

Дневен хороскоп ДЕВА
Придобивки
Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. Проявете скромност, дори и да имате причини да се похвалите. Понеделник ще изненада приятно доста от представителите на Дева. Сюрпризът се свързва с неочаквана подкрепа от някого при разрешаване на въпрос от делово или финансово естество. По принцип обаче, понеделник е особено благоприятен за придобивки.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Владейте се качествено
Не мислете за страховете си, подарете си един хубав ден. Заслужавате го. С въздържание и ненамеса може да се противопоставите на злобата и духовната нищета. Видимо е, че тенденцията предизвикваща проблеми при Везните, продължава да действа с нестихваща сила, а при някои тежестите се увеличават многократно. Понеделник ще е доста неприятен и изпълнен с противоречия.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Делова сполука
Възможно е да се почувствате отегчени и раздразнителни, въпреки проявеното внимание към вас. Сътрудничеството ви с подходящите хора ще благоприятства работата ви в професионален или в личен план. Във физически и емоционален план, за мнозина от Скорпионите трудно може  да се каже, че се чувстват добре.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Не достигайте до конфликти
Намерете време за почивка и разтоварване от натрупаното напрежение през седмицата. Направеното с любов, вложеното старание, труд и предприемачески дух днес ще ви носят удовлетворение. Досетливи и с изразителен късмет, Стрелците ще организират перфектно деня си, за да осъществят целите и намеренията си. Добра реализация ви предстои чрез партньорство. Всички, които се опитат неправомерно да налагат желанията си, ще сгрешат.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Внимавайте! Денят е труден
Денят ще ви предложи приятни изненади, стига да сте отворени и да имате настроение за тях. С работа, постоянство и воля днес постигате целите си. През този ден Козирозите трябва да са много внимателни. Понеделник не е от положителните дни колкото и да ви струва, че разполагате с предимство. Денят ясно подчертава емоционалната ви нестабилност,трудностите в контактите и проблемите, които може да очаквате от началниците си.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Избягвайте конфликтите
В чудесно настроение са повечето от представителите на знака днес. Прогнозите ви се потвърждават и улесняват работата ви. Ако добре владеете емоционалното си напрежение, което днес никак не малко, шансът ви за успех се увеличава. Най-важни са взаимоотношенията с околните, защото положителните ви възможности ще се оформят именно върху тях. Не влизайте в конфликти. Ще последва дар от високо.

Дневен хороскоп РИБИ
Успех, но здравословна нестабилност
Добри новини, свързани с дома, децата, публични изяви и други вълнуващи събития ще направят деня ви особено приятен. Забързано ще преминете през деня, въпреки, че умората и стреса са крайно неприемливи сега за вас. Рибите разполагат със силен шанс за парични придобивки и за удовлетворителна реализация на деловите си цели и задачи.