Дневен хороскоп за 28 май

Понеделник може да бъде характеризиран като доста успешен за повечето представители от зодиака. Единственото, с което трябва да се съобразите е колективната работа в екип, бъдете балансирани.

Опитате ли да се отклоните пренебрегвайки околните, ще сбъркате!
Дневен хороскоп ОВЕН
Добри постижения, но кавги
Заемайки се с нови задачи, изискванията към вас нарастват, което от една страна ви изморява, но и предизвиква да разгърнете потенциала си. Хармоничната енергетика на деня го прави благоприятен за всякакви начинания и духовни практики. Овните ще постигнат успех при осъществяването на деловите и личните си цели през този ден, но понеделник не е особено удобен, защото носи остри кавги.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Избягвайте сблъсъци
Очаква ви един спокоен ден, ако решите да не работите днес. Хармоничната енергетика на деня изключва всякакви груби действия. С остри противоречия е изпълнен и деня на Телците. В основата им обикновено е заложен стремеж за надмощие, който при мнозина ще се изрази под формата на безскрупулност. Внимавайте!

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Не пренебрегвайте противника
Пролетта ви дава импулс и подтиква към промяна, движение и разнообразие. Погледнете на развитията в живота си от друг ъгъл, ако се чувствате притеснени и обезверени, за да откриете по-добри възможности пред себе си. Напрегнати сте, но за мнозина е видно и душевно удовлетворение, характеризиращо се с подчертано чувство за превъзходство.

Дневен хороскоп РАК
Владейте се
Причините за пониженото си настроение и притеснения търсете в себе си. Решаването на важен въпрос ще ви обнадежди и за други действия, с които ще се справите, стига да сте активни и търсещи. Вашият шанс за успех е добър, но и количеството на негативната ви емоционалност не е малко, а това обикновено води но нетърпение, прибързващи действия, и в крайна сметка до провал.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Печалби
Ще ви занимават въпроси, развръзката на които предстои. Днес е препоръчително да не взимате окончателни решения и да сте подготвени за промени. Печеливш ден, предоставящ много добри възможности за реализация на материални цели, но и предупреждаващ за по-голяма сдържаност при осъществяване на делови цели в обществените среди.

Дневен хороскоп ДЕВА
Реализация на цели
Предстоят ви много ангажименти и въпреки това успявате да изглеждате чудесно, и да се чувствате в добра форма. В съвместните начинания през днешния ден ще покажете не само подготвеност, но и умение за намиране на изход в кризисни ситуации. Много благоприятен ден за реализиране на лични цели, и на такива, които са свързани с бизнес, но не посредством административно участие.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Тежък удар върху противници
Успехите ви зависят само от вас, затова не губете време и се захващайте за работа. Работата върху служебни и семейни задачи ще внася спокойствие у вас и в известен смисъл ще ви обнадежди за бъдещи начинания.  Сложна ситуация! Напрежението и нервите за Везните са много, а несъобразяването на някои от околните с наличните обстоятелства е крайно дразнещо, и със сигурност ще се превърне в причина за скандал.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Не отстъпвайте от позициите си
С поглед напред ще обмисляте предстоящите си задачи, защото сте от хората, които умеят да подреждат живота си. В случай, че се чувствате притеснени от конкретна ситуация, обмислете и направете необходимите промени. В делови план около Скорпионите ситуацията е странна.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Успех
Опитайте се да отгатнете това, което биха желали да получат близките ви от днешния ден и ги изненадайте приятно. С новаторски подход ще решавате въпросите стоящи пред вас днес. Понеделник е доста утежнен за Стрелците. Истина е, че разполагате със силен шанс за реализация на делови цели, включително и за започване на работа на ново място, но може да бъдете атакувани подло и коварно от някого, който иска да провали осъществяването ви.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Добри възможности
Днес ще успеете да свършите доста работа по дома си, която отдавна отлагате. Много неща днес заемат местата си, благодарение на вашата воля и упорство. Късметът на Козирозите е силен през този ден, а възможностите ви за сполука са най-изразителни в условията на партньорско взаимодействие. Хитруването в съвместната дейност ще се отрази негативно за бъдещето ви.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Внимавайте – денят е тежък
С каквото и да решите да се заемете днес, доброто ви настроение ще доминира над всичко. Поддържайки в себе си положителна настройка, мисли и намерения, днес ще се справите по-бързо и леко с работата, проблемите и претенциите на околните. Много труден ден, през който Водолеите не бива да си позволяват никакви волности свързани с лъжи, хитруване или друг вид неправомерни действия, за да реализират печалби или някакво предимство.

Дневен хороскоп РИБИ  
Трудности в реализацията
Не се страхувайте, че изпускате нещата от контрол. Прозорливи и аналитично мислещи, днес се поставяте в изгодна позиция и без суета ще работите върху изпълнение на програмата си. Напрегнат и нервен ден, който може да предизвика много ядове на преговарящите, на пътуващите и търгуващите от зодията.