Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 29 декември

Петък ще бъде ведър и приветлив ден за голяма част от представителите на зодиака. Денят е отличен за пътуване и срещи с приятели.

Опитайте да не се натоварвате емоционално!

Дневен хороскоп ОВЕН
Бъдете предпазливи
Станете дискретни по отношение на финансовите си дела и не споделяйте пред когото и да било развоя на събитията. Денят е благоприятен за осъществяване на делови и лични намерения, но и напрегнат от гледна точка на съперничество, имащо недостойните характеристики на подлост и вероломство. Това налага да действате по-предпазливо и да избягвате словесната острота.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Моделирайте перспективна ситуация
Съсредоточили сте се върху успехите на другите и недооценявате собствените си постижения. Телците също би трябвало да са предпазливи и старателно да избягват конфликтите, защото веднъж започнали, ще ескалират до неуправляеми ситуации, след които трудно ще достигнете до креативност. Идеите ви са добри и приложими. Необходима е само да структурирате перспективна ситуация.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Освободете нервното напрежение
С подходящо настроение ще се включите в изпълнение на обща задача, давайки своя принос за по-бързото и успешно решаване. Напрегнат и мъчителен ден, характерен с остра нервност, кавги с хора от близкия кръг или от по-далечното обкръжение, и проблеми в обществените среди при опитите ви да реализирате материални цели. Добрият вариант в петък е да прекарате деня вкъщи, или в релаксираща обстановка.

Дневен хороскоп РАК
Избягвайте кавгите
Сами изберете онова, което е най-близко до вас и на него посветете енергията си. Вашите възможности за успешни действия и реализация в сферите свързани с интересите ви не са да подценяване, но има и проблем, свързан преди всичко с разбирателството. Овладейте повишената си нервност и не влизайте в конфликти.В противен случай сполуката е повече от съмнителна.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Действайте перспективно
Съзнателно се изолирате от всички, които ви заобикалят. Не отблъсквайте опитите на околните да ви помогнат. Денят ше е доста напрегнат за онези Лъвове, които с всички възможни средства ще се опитат да наложат волята си над околните. Постигнатият резултат ще удовлетвори очакванията ви, но тази „пирова победа” не гарантира следващите ви успехи, защото предстоят промени.
Дневен хороскоп ДЕВА
Ще сполучите чрез партньорство
Възползвайки се от всяка възможност, ще работите за интересите си днес. Партньорството при осъществяване на целите е добър пример за подражание през този ден, защото ще е стабилна основа за постижения, но повечето от Девите едва ще разчитат на него за реализацията си. Готови сте за конфликти и противоборство, а това е противопоказно за желания успех.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Подбирайте внимателно на кой гласувате доверие
Давайки простор на творческите си виждания за решаване на проблемите, стоящи пред вас, ще ускорите делата си. Почти както при Девите, вашият петък ще е успешен при работа в партньорство, с тази разлика че трябва да сте убедени в точността и честността на съответните личности. Ако се отклоняват от въпросните качества, ще действат нечестно, което на свой ред ще предизвика много остри кавги.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Избягвайте противоречията
Най-сетне се радвате на дългоочаквано събитие. Ситуацията около вас е изключително благоприятна и някои притеснения отпадат от само себе си. Скорпионите не бива да смесват реалността с очакванията си за успех в дадена сфера, защото последните ще са факт само в случаите на синхрон и разбирателство със заобикалящите, а обстоятелствата за наличността им не са обнадеждаващи.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Силни нерви
Съвсем основателни са надеждите ви свързани с ваш близък. Твърде съмнително е, че Стрелците ще успеят да осъществят намеренията си днес, защото ще научите за клюките и хулите изречени от някого по ваш адрес, което ще събуди гнева ви, и дори да не последва скандал с въпросната личност, нервната превъзбуда ще парализира градивността ви.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Финансов успех
Съдбовните влияния през този ден ясно подчертават, че част от Козирозите ще завоюват приличен финансов успех,а се други се разкрива чудесна възможножност да укрепят деловата си стабилност. В емоционален план обаче, денят ще е нервен. Това се отнася предимно за контактите ви. Развитията през днешния ден ще изискват да се съобразявате с условията и даденостите, независимо от предпочитанията и мнението ви.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Не след дълго успявате
Някои негативни въздействия, конкретизирани под формата на затруднения относно постигането на желана цел, ще оставят впечатление за недостатъчен късмет у мнозина от Водолеите. Ситуацията обаче не е отчайваща, защото скоро ще раполагате със значителен  шанс за реализация. Съобразявайки се с отминали събития и пропуски, ще избегнете грешки и конфликти, ще си спестите време и пари.

Дневен хороскоп РИБИ
Устремете се към партньорство
Силата на Рибите през този ден е в партньорството. За съжаление, мнозина може да се разминат с тази възможност поради желание за индивидуалност. Ще сгрешите ако не се коригирате. Другият важен момент е да не влизате в разпри с хора от деловите среди. Успех в преговори и контакти. Погледнете на проблемите си откъм добрата им страна и не разкривайте докрай плановете си.

Коментари
Зареждане...