Дневен хороскоп за 29 март

Четвъртък се очертава като доста драматичен ден за представителите на зодиака. Денят е повече от благоприятен за справяне с желаните задачи, което идеално ще олесни бъдещото постигане на крайните цели.

Бъдете дръзки !

Дневен хороскоп ОВЕН 
Вярвайте само на себе си
С подходящи аргументи ще изложите позицията си по наболял въпрос и ще постигнете разбиране за решаването му. Под влиянието на всички идеални перспективи които се оформят през деня, ще намирате по-лесно вътрешна свобода и начини за изразяването й, като се стараете с действията си да не причинявате дискомфорт на околните.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Интересни начинания
Не се доверявайте на първото си инстинктивно впечатление. Четвъртък е ден през който трябва да си наложите умереност при действията във всичко, не прекалявайте  с работа, не се главозамайвате и не губите трезвата си преценка. Ще бъдете повлияни от добра идея и ще работите за реализацията й. Различни причини, за които сте положили усилия в миналото, ще поддържат духа ви бодър и настроението приповдигнато.
Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Разтоварващ ден
Правете нещата балансирано и можете да се надявате на успех. Някои са твърде емоционални, което ще им донесе главоболия. Подходящата стратегия за идния четвъртък е да действате с необходимата умереност във всичко с което се заемете. Смело може да се каже, че такава е символиката на деня и ако се съобразявате с нея, ще преминете през днешния ден напълно доволни от себе си и постигнатите резултати.

Дневен хороскоп РАК 
Не спорете
Вълнението ви днес се държи на събитие, което някои от вас очакват от доста време. Днес със сигурност трябва добре да подбирате думите с които се изразявате. Чрез навременни действия ще оставяте след себе си впечатление на сериозни и отговорни хора, на които със сигурност може да се  разчита. Дори и да срещнете известни затруднения в работата си, ще успеете да свършите навреме със срочна задача.

Дневен хороскоп ЛЪВ 
Търпението е ключово
Ще пътувате по служебни дела, а някои от вас и в чужбина. Четвъртък ще ви изпълни с енергия, която ще ви подпомогне да се справите с поставените задачи точно на време и в срок. Това обаче, ще стане реалност само и единствено ако както и до сега пристъпите отговорно към задълженията си. Други ще се възползват от подкрепата на приятел и ще се занимават с уреждане на въпрос от битов характер, в който са затруднени.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Честността е от значение
Програмата ви за деня е запълнена, но може да настъпи и промяна. Динамичен, спорен и енергичен ден очаква представителите на зодиа Дева днес. Дейстате сърцато и изпълнени с позитивна енергия. Това ще ви помогне да спечелите подкрепа навсякъде, където насочвате действията си днес. Доверието, което получавате ви задължава да останете на висотата на изискванията си и да работите за постигане на набелязаните ви цели.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ  
Временно затишие
С повече усилия днес ще постигнете целите си. На работното място ще възникнат недоразумения, причина за които имате и вие. Денят не е подходящ да бръщолевите и да отправяте напрази обещания, както и да говорите нелепици и празни приказки. Ако опитате да хитреете по този начин, нямате голям шанс да спечелите вниманието и доверието на онези, към които насочвате интересите си.

Дневен хороскоп СКОРПИОН 
Любов и страст
Толерантни и добронамерени сте към околните и това ви помага да преодолявате с лекота неизбежните дребни раздразнения. Със сигурност имате интерес да подсигурите подходящите условия за по-добрата реализация на целите ви в служебен или интимен въпрос. Няма как да пропуснете шанса си да бъдете находчиви и да не пренебрегвате интересите на хората, с които работите.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Ново изпитание
Отношението ви по конкретни въпроси е трудно възприемчиво понякога за околните. Колкото и неприятно да е, този четвъртък ще ви изпрати през вземането на вашна решение касаещо битов проблем. Това със сигурност ще внесе известно безпокойство у вас, но в никакъв случай няма да ви спре да вървите устремено напред. Затрудненията дори може да спомогнат за постигането на по-добри условия за работа и живот.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 
Внимавайте с действията си
Ще изпитате приятни емоции с любимите ви хора. Направете всичко възможно за да се чувствате добре. Днес е ден в който задължително трябва да действате внимателни и изключително дружелюбно с всички околко вас. Това главно се отнася за хората с които работите и живеете. Ако не действате умерено ще направите деня ви по-спокоен и неуспешен.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Без проблеми
Преосмисляйки интересите си, ще заложите на сигурното, избягвайки елегантно риска. Без да се напрягате излишно и да опитвате да концентрирате вниманието върху себе си с лекота изявявате превъзходство следвайки професионалните си и творчески планове. Това ще бъде във ваша полза и ще избегнете възможността да останете неприятно изненадани.

Дневен хороскоп РИБИ 
Внимавайте с колегите
Възможно е част от очакванията ви днес да не се осъществят, но неща които не сте и подозирали да ви зарадват с добрите си резултати. Всичко с което се заемете през идния ден, ще подейства доста обновяващо и освежаващо на духовното ви състояние. Няма съмнение, че ще се включите активно, но е добре да не се главозамайвате и не губите предпазливостта си. Заради неконтролируемите енергии денят съдържа в себе си и много изненади.