Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 3-ти март

Съботният ден ще бъде съпътстван от множество позитивни емоции, които ще ви заредят с празничен тонус и ще направят настроението ви ведро за околните. Това ще развие добрата ви изява, което може да се отрази отлично на финансите ви! 

Дневен хороскоп ОВЕН
Действайте правомерно
Ще споделите грижите по дома с близките си и така работата ще се свърши по-бързо, освен това ще срещнете разбиране и съпричастност. Голяма част от Овните ще действат против интересите си ако предпочетат да утаят истината по дадена тема и си послужат с лъжа. Получи ли се така, усилията ви за реализация на целите ще са напразни, а не е изключено вашите противници да ви навредят допълнително като ви блокират.

Дневен хороскоп  ТЕЛЕЦ
Затруднения
На работното място разпределете служебните задачи между вас и колегите и не се задълбочавайте върху несъвършенствата на другите. Събота носи затруднения за реализацията на вашите цели, и ще предизвика доста кавги във връзка с финанси. Проблематични ще са взаимоотношенията с човек от  вашето близко обкръжение. Изрекъл е тежки квалификации по ваш адрес. Твърде вероятно е да прекъснете отношенията си.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Реализиране на цели
Доста заети са представителите на знака днес, но въпреки това този ден преминава в добро настроение. Доста сполучлива, събота гарантира на Близнаците пълноценна реализация на цели, и видим напредък за осъществяването на проекти, които настойчиво преследвате. Някои представители  на зодията ненужно влизат в конфронтации с околните и може да си създадат проблеми.

Дневен хороскоп РАК
Внимавайте!
Приятелското и дружелюбно отношение на околните ще направи денят ви много приятен. Събота зарежда Раците с хитрост и събужда агресия у повечето от родените в знака. Не сее поддавайте на тези коварни влияния и не действайте първосигнално. Прескочите ли границата на отзивчивостта и добронамереността, ще последват сблъсъци и неотразими противникови удари.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успешно разгръщане
Денят е наситен с вълнуващи изживявания. Като израз на внимание ще ви зарадват с подарък или с нещо по-специално. Тонът на звездното слово за събота е оптимистичен и ясно подчертава, че  шансът ви за успех е доста силен. Пазете се от измами! Редно е и самите вие да не действайте  чрез такива. Сполука и реализация на целите си ще постигнете в условията на честна партньорска обвързаност.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Действайте стратегически
Мъдри и прагматични, ще предпочетете близостта на онези, които обичате и по-малко ще се вълнувате от света. Събота ще тласне голяма част от Девите към хитрост и неправомерни действия в материалните среди. Последните често означават лоши хитри удари нанесени на противника, които със сигурност ще ви докарат бъдещи проблеми. Легалният ви успех е заложен в стратегическия подход.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Ярко напрегнат ден
В добро психическо и физическоздраве ще работите за професионалните си изяви. Труден и нервен ден, характерен с делови проблеми и нарастваща нестабилност в обществените среди и деловите сфери. Във ваш интерес ще е да сте достатъчно дистанциран,(поне за момента от тях), защото борбата за надмощие е изключително остра, и се води без никакви правила.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Неудобства и лъжи
Любовно увлечение ще ви зареди с нови сили и ще направи деня ви интересен. И вашата събота носи неудобства от делови тип, неспазени обещания и опити за материални измами, но не може да се отрече, че сте достатъчно предпазливи и силно наблюдателни. Денят е лош за водене на преговори или за сключване на сделки. Внимавайте! Застрашени сте от измама.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Нерви и противоречия
С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Позициите на Стрелците са стабилни и безпроблемно ще реализират целите си ако не се поддадат на изкусителната мисъл да хитруват при реализиране на целите си. Противоречията с колегите или с партньорите в бизнеса ще предоставят шанс на противниците ви за реализиране на печалби.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Силна нервност
Енергични и амбициозни сте днес, и ако насочите усилията си в конкретна насока ще постигнете всичко, което пожелаете. Събота е тежка по две причини – сблъсък с делови противници, и ярка нервност. Шансът ви за реализация на целите е много силен,, а успеете да овладеете нервното си напрежение, вероятността за сполука многократно нараства. Не водете преговори и не сключвайте споразумения.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  
Допускате грешки
Прекарвате този ден в непрекъснато движение и срещи с различни хора. Понеделник е малко по-добър от предните три дни, но на практика това „по-добър” не означава почти нищо ако не насочите усилията си към отстраняването на проблемите и стабилизирането на позициите ви – лични, професионални и обществении. Много важно е да отстраните грешките.

Дневен хороскоп РИБИ 
Разчитайте на късмета
Вслушайте се в сърцето си, правете това, което би ви носило удоволствие и настроение. И вашето напрежениеникак не е малко. Важно е да овладеете нервността си, да не се раздвоявате. Не се поддавате на идеи, тласкащи ви към хитри действия и измами, защото несъмнено ще си навредите. Спокойно може да се облегнете на късмета, който днес работи усърдно за вас.

Коментари
Зареждане...