Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 4 март

Неделя ще бъде доста ангажиращ ден. Сега е момента да покажете всичко, на което сте способни във всякакъв аспект. Не се притеснявайте да поемате рискове там където са нужни!

ОВЕН
Начало на промени
Нечии проблем ще ви заинтригува до степен да му се посветите изцяло. Много труден и напрегнат ден, ясно подчертаващ разгръщането на промени. Последните ще преминат през различни фази на осъществяване, преди да постигнете желаната стабилност. Днес, след остър и тежък скандал ще нанесете тежък удар на противник. Проблеми с администратори.
ТЕЛЕЦ
Затруднения
Гледайте на застоя си, като на възможност да обмислите отново делата си и да продължите с нови сили напред. Телците все още са притиснати от проблемни ситуации и се сблъскват с доста пречки при осъществяване на всекидневните си задачи. Така ще продължи до средата на април, след което мощно ще дръпнете напред чрез подкрепата на партньори. Добра реализация в обществените среди.
 
БЛИЗНАЦИ
Организирайте се по-добре
Днес сте много продуктивни, особено що се отнася до творческата дейност. На Близнаците никога не им е липсвала активност за реализацията на целите, а онова, върху което сега трябва да акцентирате е организацията. Не повишите ли нивото ѝ в изоставащите сектори и направления, характерни за дейността ви – нищо няма да се получи. Голяма пречка са лъжите!
РАК
Бъдете много внимателни!
Добре премисляйте действията си, за се предпазите от грешки и зависимост от нечии користни интереси. Представителите на Рак следва да са много внимателни при осъществяване на служебните си задачи и други делови цели. Пазете се от нещастни случаи, и не се конфронтирайте с никого, за да не последват сблъсъци, които също може да предизвикат нежелани последствия. Не прибързвайте!
ЛЪВ
Проблеми
Ще започнете деня си с нещата, в които сте срещнали затруднения и приключвайки с тях, ще помислите за свободното си време. Не само Раците, но и вие следва да сте доста внимателни при осъществяването на целите си. Преценките ви не са достатъчно прецизни, прибързвате и допускате грешки, а това със сигурност води до разминаване с реализацията на намеренията ви. Влиятелен човек ще препречи пътя ви.
ДЕВА 
Начало на промени
В търсене на нови възможности за реализация на плановете си, ще включите и партньори със сходни интереси. Вашият успех в неделя е извън съмнение, но постигането му – особено в  делови план, няма да е лесно ако не сте напълно мобилизирани. Избягвайте противоречията с началници и администратори, и действайте с по-голямо усърдие по целите си. Започват бързи промени в развитието ви.
ВЕЗНИ
Успешен ден
Изненади, придобивки и други приятни развития ще поддържат духа и самочувствието ви свежи. От гледна тока на реализирани всекидневни ангажименти, неделя ще е успешна, но ако се ангажирате само с текущи задачи и пренебрегнете възможностите, които се разкриват за бъдещия ви напредък, определено ще загубите много. Неделя не е препоръчителна за пътуване. Въздържайте!
СКОРПИОН
Към устройване
Днешният ден е подходящ за освежаване на дома, което ще се отрази благоприятно на домашната обстановка. За вас денят е успешен, а звездните позиции и аспектите, които планетите сключат помежду си, и със други астрологични фактори, ясно подчертават, че ви предстои нова реализация в делови или обществен план. За мнозина неделя е носител на финансови или  емоционални проблеми.
СТРЕЛЕЦ
Следвайте планираното
Няма да останете безучастни към събитие, което привлича със значимостта си повече хора. Нервен ден, който би бил много неприятен за Стрелците ако звездното пространство бе лишено от някои благоприятни влияния, които засилват късмета на родените в знака. Ако предварително сте изградили план за действията си,, не го пренебрегвайте. Следвайте го стриктно и ще успеете.
КОЗИРОГ
Успех в значителните дела
Ведрината и позитивното ви присъствие са основата на добрия климат в семейството ви. Голяма е вероятността да се сблъскате с неуспех при реализацията на някои дребни всекидневни задачи, но в работата ви по значителни въпроси ситуацията е напълно различна и ви гарантира чудесни резултати. Днес не бива да водете делови преговори, нито пък да сключвате сделки.
ВОДОЛЕЙ 
Нестабилност
Развитието на събитията може да породи у вас различни чувства, но не бързайте с изводите. Проблематичен ден, през който представителите на Водолей едва ли ще имат шанса да реализират намеренията си. Причината за това се корени във факта, че обстоятелствата около вас са бързо променливи, което от своя страна предизвиква видима нестабилност. Ще продължи два месеца.
РИБИ 
Насочете се към ново партньорство
Находчива идея или предложение ще ви мобилизира да го реализирате, оставяйки всичко друго на втори план. Рибите са силно напрегнати поради проблеми, които ги притесняват месеци наред.. днес повечето са много нервни. Разбираемо е, че това състояние не ви помага, а  вреди. Ориентирайте се към ново партньорство. Това ще е значим процес, чието развитие предстои рез настоящия месец.
Коментари
Зареждане...