Дневен хороскоп за 5 май

Събота ще бъде ден изпълнен с реални възможности за лични и делови занимания. Сега е точното време да се изявите пред околните.

Дневен хороскоп за събота, 5 май-ТЕЛЕЦ Пред важно начало, ЛЪВ Успешна реализация

Само така ще успеете да наложите себе си там, където искате!

Дневен хороскоп ОВЕН
Начало на стабилитет
Предприемате няколко инициативи днес, затова ще са ви нужди много усилия за да успеете да се справите с повечето от тях. Контакти с влиятелни хора, финансова сполука, новини и успешни действия в сферите на вашите интереси. Тази характеристика за събота дава достатъчно яснота, че представителите на Овен ще регистрират един твърде успешен ден от настоящата седмица.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Пред важно начало
С внимание се отнасяйте при работа с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения – още повече. За разлика от друг път, днес за голяма част от Телците са характерни бързи действия, които ще доведат мнозина до грешки. Оттук ще възникне и силното ви дразнение, което ще направи деня ви доста труден. Събота по принцип се оказва ден на затруднения и неочаквани пречки.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Контакти, пътувания, дискусии
В мислите си вече пътувате, но днес трябва само да се подготвите за това. Преобладаващата част от Близнаците ще действат на широк периметър през този ден, характерен с контакти, пътувания и разговори по важни теми. Някои ще са ангажирани с практическа дейност, която ще им донесе печалби. Останалите от зодията ще се чувстват доста неудобно днес.

Дневен хороскоп РАК
Поддържайте хармония
Възможно е да получите новини, които в някаква степен да ви развълнуват. Ситуациите, в които ще попаднат Раците през този ден,  са твърде противоречиви и нееднозначни. Нападателният стил на мнозина е красноречиво доказан у в настоящия момент, но едва ли ще ви ползва. По въпроси от кардинално естество предимството ви е безспорно. Не се конфронтирайте с околните.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успешна реализация
Много от вас ще получат възможности за израстване. Притесненията ви ще отпаднат. Печелившият ход на Лъвовете в събота е ясно видим в активната изразност, настойчивите действия и твърдостта при  реализиране на целите. Нечие натрапчиво присъствие ще е причина за честата смяна на вашето настроение, което ще се движи предимно в границите на повишената нервност.

Дневен хороскоп ДЕВА
Засилете отговорността си
Работата ви днес ще бъде особено ползотворна. Ако не участвате сърцато в ангажиментите, които събота ви предоставя, сполуката ще остане встрани. За част от зодията е сигурно, че няма да имат възможност за отклонение, от ангажиментите понеже делата им са свързани с пътуване, и просто не е възможно да не ги осъществят.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Служебни несгоди
Усилията ви на работното място ще вдъхновяват партньорите ви за нови професионални завоевания. За Везните се очертава труден служебен ден. Макар и с повече усилия, дневните задачи ще бъдат осъществени. Проблемите са валидни за взаимоотношенията с някого. Ситуацията е във ваша полза поради това, че предимството е на ваша страна, но с реализацията на целите ще имате затруднения.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Изненадващо развитие
Този ден е подходящ за решаване на финансови въпроси. Днес доста Скорпиони разчитат на възможността да постигнат споразумение с някого по даден въпрос, но ще останат излъгани в надеждите си. Не правете опити да скланяте въпросната личност за допълнителни разговори, защото ще сгрешите. Събота е показателна с успехи в други направления.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Проявете повече спокойствие
Изяснявате противоречията с партньорите си и това значително улеснява работата ви. За Стрелците е особено неприятно когато се сблъскат с делови проблеми, отстраняването на които се оказва мъчително или се налага да чакат подходящи условия за това. В момента при вас е точно така. Амбицирани сте всичко да върви добре, но не се получава. Действайте по-спокойно.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Ярък материален успех
Работата ви днес ще е свързана със срещи с различни хора и пътуване за някои от вас. Като изключим деловите успехи, до които мнозина ще доберат с не малко усилия и творческа активност, главната характеристика на този ден е, че ще достигнете до справедливо решение на даден въпрос. Това е много важен момент, защото предвещава положителен обрат в много направления за вас.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Делови и финансов успех
Ако работите с повече хора днес, изгледите за успех на начинанията ви са повече от добри. Събота е подходяща за делова и материална реализация, парични печалби и преговори по въпроси за бизнес или от друго естество. С други думи – разполагате с множество възможности за постижения и за организиране на дейност в дадено направление. Днес ще получите хубави новини.

Дневен хороскоп РИБИ 
Състояние на напрегнатост
Не се задълбочавайте прекалено много върху маловажните неща. Потребността от емоционална сигурност и хармония е водеща за представителите на зодията,  а тази цел все някак си остава настрани и поражда смътни душевни усещания за липсата на надежди. Това е причината Рибите да са такива, каквито са именно през този ден.