Събота идва предоставяйки отлични възможности за реализиране на личните цели. Владейте се на емоционално ниво за да не объркате нещо заради неподходящ изблик.

Шансът ви за успех в начинанията е на ваша страна. Възползвайте се от него!

Дневен хороскоп за Велика Събота, 7 април - БЛИЗНАЦИ силен късмет, ЛЪВ повишен тонус, СКОРПИОН хубаво начало
ОВЕН  
Възможности за сполука
Мечтите ви са реални и изглежда нямате търпение да ги видите осъществени. Материални дела, любовни контакти и разговори по интересни и впечатляващи идеи ще са приоритетните ангажименти за Овните в събота. За настоящия етап е най-практично да наблегнете на идеите, които ще ви разкрият нов път за развитие.

ТЕЛЕЦ 
Не се ядосвайте излишно
Наложете си да мислите по-малко за проблемите днес и да отворите сетивата си за хубавото покрай вас. Относно разгръщането на нови идеи Телците нe отстъпват на „съседите“ си от предходния знак и това едва ли може да се приеме като характеристика само за този ден. Но ако за Овните този процес на значимост се утвърждава с бързи темпове и сравнително лесно – без трудно преодолими пречки в настоящия момент, то вие следва да се преборите с противници и с хора, които се опитват да ви спрат.

БЛИЗНАЦИ 
Силен късмет
С ясни мисли, очаквания и претенции ще ви бъде по-лесно да работите и живеете. Хубав ден, през който едни от Близнаците ще отдъхват, други ще насочат вниманието си към обществените среди, а трета част от зодията ще преценяват ситуацията и ангажиментите си, за да изградят най-точната тактика за реализация на целите си. Няма съмнение, че тази последна група от Близнаците ще намерят верния път за постигане на най-доброто.

РАК 
Владеете положението
В човека до вас ще откриете качества, които цените, ще споделяте и ще се чувствате спокойни и сигурни за връзката си. Повишената емоционалност у Раците е причина за променливото настроение на мнозина. В благоприятния си аспект въпросната емоционалност се свързва с ярко любовно настроение, хармонична нагласа към заобикалящите и осъществени любовни цели. За друга група от зодията обаче усещането за неудобства и душевен дискомфорт е значително.

ЛЪВ 
Повишен тонус
Днес ще имате възможност да свършите голяма част от намеренията си, тъй като положението ви се подобрява значително. Денят е чудесен за Лъвовете, защото ще премине спокойно и ползотворно. Някои от зодията имат предварителната настройка, че ще се сблъскат с ядове относно предстоящи домашни задачи, но това съвсем няма да е така.

ДЕВА 
В плен на емоциите
Денят ще ви донесе положителни емоции и случващото се ще ви обнадежди за бъдещето ви. За много от представителите на зодията този ден трудно може да се определи като спокоен и уравновесен, но не може да се твърди, че за всички ще е еднозначен. Днес емоционалната сила у повечето от зодията е огромна и не е изключено да ви създаде неочаквани проблеми, ако нейният заряд е негативен.

ВЕЗНИ 
Радва ви спокойствие
Изпитвате непреодолимото желание да се движите, независимо накъде, само да не сте на едно място. През този ден Везните ще реализират успехи в самостоятелната си работа. Контактите с хора от обществените или деловите среди може да се окажат затормозяващи, а в някои случаи не са изключени конфликти. Сега е най-добре да се радвате на спокойния ден, а делата да оставите за седмицата, която никак няма да е лоша.

СКОРПИОН 
Хубаво начало
Като изключим вероятността някои от Скорпионите силно да се подразнят поради възникнали лични неприятности, събота е благоприятна за целите ви. Денят ще донесе много късмет на ангажираните с дела и обществени контакти, а за предпочелите отдихът ще е спокоен и ще им предоставя достатъчно домашен уют, шанс за реализация на личните намерения и за снабдяване с необходима информация.

СТРЕЛЕЦ 
Реални постижения
С желанието сте за почивка, но динамиката на деня може да промени плановете ви. Много добри възможности за реални достижения предоставя събота за Стрелците. Безусловен финансов успех ще постигнат онези от вас, които са насочили усилията си в деловата сфера. Спокойни ще се чувстват всички, решили да възстановят силите си преди новата делова седмица.

КОЗИРОГ 
Получавате ценен съвет
Предприемате доста смели действия днес, тъй като сте убедени в добрите резултати. Много от Козирозите подобно на представителите от предния знак са емоционално превъзбудени и ще се ориентират към задоволяване на любовните си желания. В момента настъпва доста важен етап за вас в емоционално-интимен план. Става въпрос за ново начало, което ще се утвърди като стабилно развитие през следващите два месеца.

ВОДОЛЕЙ  
Избягвайте споровете
Имате приятното усещане за нещо вълнуващо и силно, и чувството ви не е измамно. През този ден действа една негативна звездна тенденция, която поражда силно напрежение у мнозина от Водолеите, а при провеждане на контакти в обществото последната може да предизвика остри спорове и конфликти. Избягвайте дебатите, които биха породили противоречия, защото последните може да прераснат в кавги.

РИБИ 
Действайте решително
Днес се опитайте да бъдете максимално спокойни, защото ви очаква важен ден. Вие ще постигнете успехи през този ден, ако действате решително по задачите си. Работата с партньори или с хора от обществените среди е обречена на провал, защото заобикалящата ситуация ще е твърде емоционална. В едни случаи предизвиква отпускане и загуба на много време в приятни разговори, а в други ще е обратно – напрежение и кавги.