Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 8 април

Какво вещае неделя за всяка една от зодиите ?

Овен

Денят ще ви зарадва с много взаимност и добра новина. Тази неделя ще се запомни като решаващ ден в живота ви. Не бързайте да се хвалите с постиженията, за да не ви завидят.

Телец

Ако през този ден искате да бъдете разбрани бъдете прями. Не се страхувайте от отсрещната реакция. Шансът да бъдете разбрани правилно и приети е огромен.

Близнаци

Тази неделя ще ви срещне с човек от далечното ви минало. Не се подавайте на меланхолия. Каквото било – било, сега трябва да обърнете внимание на бъдещето си.

Рак

Тази неделя няма да ви отнеме нищо, от това, което не искате да дадете, така че не се страхувайте. Нали знаете, че колкото повече даваме, толкова повече получаваме.

Лъв

Тази неделя обещава да е вълшебна и вашата задача ще е да се насладите на всеки един миг от него. Очаквайте някой да ви сподели свое съкровено желание.

Дева

Тази неделя страховете ви и съмненията ще са напълно неоснователни. Ако се замислите добре няма да намерите нито една реална причина за тях, а интуицията понякога подвежда.

Везни

Бъдете себе си и всичко ще се развие по начина, по който сте си го представяли. Бъдещето ще ви покаже съвсем скоро, че ще сте били прави.

Скорпион

Не се отказвайте на половината път. Сега може да покажете, че намеренията ви са истински. Не се колебайте да действате с размах.

Стрелец

Тази неделя ще дойде моментът да кажете ясно какво точно желаете. Не че няма да има друг път, но моментът ще отмине. Сега ще бъдете разбрани.

Козирог

Тази неделя ще ви дари с чудеса, за които много сте дали от себе си. Насладете им се изцяло и вече започвайте да творите новите си мечти.

Водолей

Неделята ще ви подари уникални усещания. Не се притеснявайте ако се видите в нова и различна светлина. Човек не стои на едно място.

Риби

Тази неделя ще получите дълго чакат подарък. Отдавна сте забравили, че го желаете. Прекрасна неделя!

Коментари
Зареждане...