Дневен хороскоп за 8 октомври

Photo of author

ОВЕН

Пречки и неудобства

Като краят на многото усилия през седмицата ще бъде подобрената ви финансова наличност. На овните трябва да се мобилизира за реализацията на плановете и да преодолее някои несгодите. Задълженията ви не са малко, но при правилното разпределение на силите и времето ще успеете. Някои ще се възползват от делово предложение, чрез което ще се стабилизира.

ТЕЛЕЦ

Възникват неприятности

Създайте повече настроение в дома си като разнообразят днешния ден с приятни на всички ваши занимания. За голяма част от Телците този ден ще бъде доста напрегнат. Очертават се загуби, които в някои случаи са неизбежни, а при други са от всекидневен характер поради причина слаба активност. Неизбежните са за онези от вас, които все още нямат разрешени спорове от финансово естество.

БЛИЗНАЦИ

Контакти и пътуване

Направете усилия и запазете спокойствието си. Не позволявайте на нищо да наруши равновесието ви. Този ден се свързва с множество контакти, пътуване и разрешаване на проблеми от делово и лично естество. По отношение на проблемите трябва да бъдете много внимателни в начина си на действие. Възможно е съзнателно или не да засегне нечии интереси или да обвините невинен.

РАК

Сполучливи действия

Този ден ще се срещне с различни хора и ситуации. Понеделник е чудесен и разкрива ярки възможности за осъществяване на плановете. Всички от зодия, които ще демонстрират решителност безспорно, ще достигнат до желаните резултати. За съжаление някои от представителите на знака няма да схванат достатъчно ясно възможностите.

ЛЪВ

Любовни вълнения

Добрите думи доставят наслада на всекиму. Понеделник се свързва с емоционално раздвижване за Лъвовете, но не във всички случаи това е носител на положително развитие. Надеждите за възстановяване на прекъсната връзка ще останат празни при някои. При други ситуации остава двойна и не особено надеждна.

ДЕВА

Реализирани цели

Желанието, с което се задавате на заниманията си, ще ви помогне да развиете нови умения. Много контакти, новини и успехи при реализирането на дела от различно естество изпълват деня на голяма част от Девите. Мнозина от бизнеса ще се сблъскат с неочаквани административни проблеми, а отстраняването им се оказва доста трудно и мъчително за някои от знака.

ВЕЗНИ

Неочаквани промени и нерви

Не всичко, което предвиждате, ще се случи, но не сте застрашени от нищо непоправимо. Липсата на активност за делова изява поради слаба мобилизация е налице за много от зодия, а при някои явно са настъпили неочаквани промени, които са ги изненадали неприятно. Ситуацията засилва нервното напрежение и агресивността на много от родените в знака. Владейте се!

СКОРПИОН

Личен и делови успех

Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Скорпионите ще действат успешно при осъществяването на личните и служебните си цели, при провеждането на преговори или при належащо пътуване. Ситуацията, в която се намират част от представителите на зодия, е твърде напрегната, макар всичко да изглежда надеждно и спокойно.

СТРЕЛЕЦ

Успешна реализация

Денят най-вероятно няма да ви предложи някакви изненади, с изключение на вечерта, който е добре да прекарате сред близки. Денят е доста хубав за „Стрелците“. Ще действате с подходяща активност и ще постигнете успех. Сблъсквате се с известни неудобства на работното си място, но ще ги превъзмогнете с упоритостта си. Контактите в обществените среди и тези с партньорите разкриват чудесни възможности.

КОЗИРОГ

Разкриват се нови възможности

Съчетаване на полезно с приятното ще премине през днешния ден удовлетворени. Понеделник разкрива възможности за бъдеща реализация в деловите среди. Не е изключено да водите преговори днес. Част от бизнесмените внезапно се тревожат за задкулисни действия от страната на партньорите, но ситуацията не е драматична. Своевременно ще овладеете тези събития.

ВОДОЛЕЙ

Разгръща се ново начало

Днес не правете нищо, което ви тренира. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Успешни партньорски взаимодействия, преговори за нови бизнес ангажименти, разбирателство на база компромис. Така изглежда поне за водолеите, освен че предоставя достатъчно яснота за началото на забележителен делови подем, чието пълно осъществяване ще бъде напред във времето.

РИБИ

Огромен успех

Дори и да сте се чувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на вашите партньори, не падайте духом. Понеделник е важно за представителите на Риби по два причини. Едната е, че негативните противодействащи сили са снижени до минимум, а другата е, че вашата мощ в момента е огромна. Оттук се достига само до едно заключение – ще действате успешно в интересуващите ви направления.

Източник: glas.bg