Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 9 декември

Събота ще донесе различни приятни и не толкова емоции на 12-те зодии.

Време е да възстановите силите си и да опитате да дадете воля на личните си желания. Ако имате възможност за това, определено трябва да го направите и то без колебание!

Дневен хороскоп ОВЕН 
Мъчителен ден
Денят ще мине неусетно, тъй като ще ви се случват само приятни неща.Събота ще е доста активна за мнозина от Овните, като за едни от зодията заниманията ще са лични, а други ще бъдат подложени на хитри емоции от околните. В повечето случаи става въпрос за нерешени парични въпроси или за съгласие по важна за вас тема.  

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Нестабилност
Не позволявайте отговорностите и напрежението да пречат на позитивното ви мислене. Притиснати от обстоятелствата голяма част от Телците са склонни да се откажат от нещо за да съхранят друго, но тази политика не може да е вечна, защото рано или късно ще доведе до провал. Редно е да стабилизирате основата върху която сте стъпили или направо да я подмените.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Възстановете се
Устремени сте в много посоки, но трябва да стесните периметъра, за да имате резултати. И вашата събота преминава в условията на повишено напрежение и неудобства, а някои Близнаци ще се ориентират към реализацията на делови цели. Доста съмнително е , че ще действат активно и ще постигнат добри резултати. През този ден ще е най-добре да възстановите силите си.

Дневен хороскоп РАК
Липса на инициатива
Бъдете старателни на работното място, за да не си създадете сами проблемите. През този ден не може да се говори за външни пречки, които биха блокирали усилията ви за реализация на материални цели. По-скоро става дума за невъзможност за мобилизация поради слаба концентрация върху целите, или поради откровен отказ за ангажиране с материални задачи.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Добри възможности
Днешният ден ви предлага немалко добри възможности. Представителите на Лъв разполагат с добри възможности за реализиране на целите към които ще се насочат. Не се колебайте в избора си, за да не стане накрая така, че от няколко възможности не се насочвате към нито една. Много добър шанс за реализация предоставят и деловите среди.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Пазете се от грешки
Голяма част от Девите са програмирали този ден за реализиране на материални цели и за ангажименти в бизнеса, но избора не е много добър. Заловите ли се със задачи, които може да се определят като лични или домашни – няма никакви пречки. Деловите и с финансова насоченост може да се провалят.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Проблеми в партньорството
Голяма част от Везните ще бъдат изненадани от неприятни новини днес. Те идват от партньори.  В едни случаи става въпрос за деловото, а в други за интимното партньорство. Ако до настоящия момент не са възникнали силни противоречия има шанс да отстраните напрежението.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Отдайте се на отдих
При Скорпионите има известни притеснения и неудобства, но те не са плод на действащата за деня тенденция. Отнасят се към моментното ви физическо и психическо състояние, формирано буквално от началото на годината под тежестта на нарастващи притеснения и безпокойства.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Силно напрежение
Доста напрежение носи съботата за Стрелците, което за някои от зодията наистина е огромно. Причините за възникването му са различни и в много случаи ви засягат в личен план. Благодарение на категоричността и решителността ви ще се освободите и от причините и от следствието.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Реализирани цели
Спокоен ден, през който голяма част от Козирозите ще действат успешно по предварително начертания план.Възникват и ядове, но когато има да се върши нещо, проблемите съпътстват дейността. По-важното е че чрез личната си решителност ще постигнете преследваната цел.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Запазете самообладание
Хубави новини ще ободрят мнозина от Водолеите и ще отстранят мрачното им настроение по въпрос, който ги притиска и все още остава неразрешен. За момента задачата на огромна част от вас е да запазят самообладание и да не се опитват да атакуват от неизгодните си позиции.

Дневен хороскоп РИБИ 
Не предприемайте рискове!
За преобладаващата част от Рибите денят се свързва с множество контакти, които явно ще осъществите за да преодолеете невидими вътрешни прегради. Това е един от поредните дни за обмисляне и преценки на множество въпроси, свързани с дейността ви и с проектите за бъдещето.

Коментари
Зареждане...