Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 9 март

Петък ще бъде активен, но натоварен от към всякакви ангажименти. Бъдете концентрирани и внимавайте за да не допускате грешки.

Не се колебайте да се включите в колективни действия, там където се налага!Дневен хороскоп ОВЕН
Притеснителни лични проблеми
В добро настроение сте и няма да позволите на никой да го помрачи. Ярко изразено лично напрежение, което при мнозина от зодията възниква поради любовни проблеми. Всъщност, това е само едната страна на ситуацията през този ден. Твърде вероятно е да се сблъскате и с проблеми във финансовата сфера. За част от родените в зодията ще са мъчителни.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Напрегнат, но успешен ден
Намеренията ви да инвестирате средства в нов проект ще претърпят промяна. Този ден ще е доста напрегнат за Телците, но в крайна сметка успехът няма да ви се изплъзне. Ясно е, че в момента върху представителите на зодията действат две противоположни тенденции, но градивната е по-мощна. Днес следва да проявите по-голяма наблюдателност към околните.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Пълен успех
Привличате към себе си вниманието на влиятелни хора и то благодарение на умението си аргументирано да защитавате идеите си. Пътуване, реализация на лични цели, чудесно справяне с поетите задачи и отстраняване на проблеми или пречещи фактори. Ще има и затруднения. Появяват се домогвания на хора от заобикалящия кръг, които ще се опитат да ви навредят. Опитите им обаче едва ли ще са успешни.

Дневен хороскоп РАК
Напрежението е повишено
Бъдете старателни на работното място, за да не си създадете сами проблемите. През този ден Раците ще имат възможности за успех в деловия сектор, но мнозина едва ли ще се възползват в пълнота от тях. В службата възниква напрежение, изопачаване на истината и агресивни нападки. Тази ситуация ще ви разгневи и ще ви тласне към кавги. Проблематични  контакти.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Хубави възможности за реализация
По свой начин, с търпение и професионален подход ще изпипвате всичко в работата си, за това и овациите ще бъдат за вас. Трудностите свързани със здравословното състояние, не отминават доста от Лъвовете през този ден, но те не се оказват препятствие по пътя за сполучлива делова реализация на онези от знака, които твърдо ще преследват целите си в петък. Печеливш шанс и емоционална превъзбуда.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успехи на широк периметър
Деловите ви ангажименти ви носят очакваните положителни резултати, така че в това отношение няма от какво да сте недоволни. Новите идеи и добрите хрумвания ще се превърнат в движеща сила за Девите днеес. Ще осъществите доста контакти, а успешните постижения в личен и делови план са извън съмнение. Ярката сполука е валидна за всички но най-доволни ще бъдат насочили към нов делови ангажимент.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Ярък успех
От вас днес лъха ентусиазъм и желание да завършите успешно онова, с което сте се заловили. Везните са напълно мобилизирани за осъществяване на планираните си цели, което ще превърне петък в напълно успешен ден. В сферата на бизнеса възникват препятствия и неудобства при осъществяване на задачите, които носят и по-високо нервно напрежение, но не и проблеми.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
В зората на решителен напредък
Имате добро отношение към работата си и това си личи по резултатите, които следват. Скорпионите няма да останат доволни от настоящия петък. На пътя ви възникват пречки, преодоляването на които следва да осъществите с много усилия, а в настоящия момент това явно е по възможностите на малцина. Хубавото сега е, че почти всички от знака се чувстват стабилни.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Неприятен и напрегнат ден
Търсещите внимание и обич ще ги намерят, защото ги заслужават. Петък ще е напрегнат за Стрелците, а събитията, с които ще се сблъскате през деня, ще затвърдят мнението ви за хора от средите на бизнеса или обществото, че действат недостойно и крайно егоистично. Пазете се от грешки. Ситуациите през този ден ще са провокативни.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Макар и труден, деня не е лош
Натъквате се на сериозен проблем на работното място. Не се отказвате лесно и търсите различни начини за справяне с него. Петък ще сблъска много от представителите на Козирог с разочарования. Последните се градят върху очаквания за бързо и ефективно приключване на въпрос със значителна стойност за вас. Оказва се, че това все още не е възможно поради противоречия от финансово естество.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Нервен и напрегнат ден
На голяма част от вас им предстои пътуване днес. Ще се изненадате от начина, по който се развиват нещата при вас. Водолеите се изправят пред мъчителни моменти, които най-често засягат служебните дела и бизнеса, или деловите взаимоотношенията в службата и бизнеса. Във втория случай трябва да намерите ефективен способ за разрешаване на споровете и отстраняване на възникналите противоречия.

Дневен хороскоп РИБИ 
Доста напрегнат ден
Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Рибите ще се сблъскат с доста ядове през този ден. В бизнеса най-често ще са причинени от страна на партньорите. За някои дори се очертават съдебни неприятности. В служебно отношение петък не е от благоприятните дни. Очертават се нелепи разминавания, липса на адекватно

Коментари
Зареждане...