Дневен хороскоп за 9 юли

Способността да подобрите и повишите финансовото си състояние ще ви даде тласък през следващите дни. Бъдете дръзки и не отказвайте никаква работа, която може да ви издигне нагоре! 

Дневен хороскоп ОВЕН
Удовлетворителни постижения
Обхванати сте от идеята да си починете и да възстановите силите си днес. През днешния светъл ден се включва космическата енергия на любовта, пречистване на мислите. Понеделник е един успешен и твърде ползотворен делник за представителите на Овен, през който разполагате със силен късмет за реализация на деловите цели.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Успявате чрез честност
Изпитвате силна нужда от промяна и всеки момент очаквате нещо да се случи. През днешния ден за ваше успокоение ще получите добри новини, от неочаквано за вас място. Затрудненията, с които се сблъскват Телците възникнат поради нежеланието на родените в зодията да се съобразят с истината. А истината е следната – сега не е възможно да постигнете целите си с хитруване и лъжи.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Напрежение
С конкретни действия ще пристъпите към реализация на проект, свързан с други хора и организации. Днес е хубаво да вършите добри дела, да подарявате подаръци, да давате милостиня, да се занимавате с благотворителност. Третият делник от календарната седмица не се различава от предните два в разгръщането си, защото е характерен с появата на проблеми и кавги.

Дневен хороскоп РАК
Бъдете много внимателни
Отворени сте към всякакви предизвикателства днес. Много лош и неприятен ден, който предупреждава да действате много внимателно при реализацията на целите си, защото сте застрашени от нещастни случаи, и да не участвате в конфликти. И зя вас е важно да сте честни във взаимоотношенията си, защото ще предизвикате конфронтация.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Нестабилност
Приемате прекалено на сериозно дребен проблем и с това усложнявате работата и на хората около себе си. Сред партньори, колеги, ръководители, съпрузи, роднини или децата ви аргументирано ще отстоявате позициите си и следвате целите си. Понеделник е носител на благодатни възможности за съвместни партньорски ангажименти, чрез които ще достигнете до добри печалби.

Дневен хороскоп ДЕВА
Сполука
Преценявайте добре хората, с който работите. Акуратно ще се включите в обсъждане и подготовка на нови проекти, идеи или други, важни за вас действия. Благоприятните социални условия за успешна реализация на материалните и личните ви цели, подчертават, че успешното постигане на намеренията е валидно и относно разрешаване на спорове или за отстраняване на проблеми от адмивистративно естество, предизвикващи нестабилност.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Владейте се
Дипломатичността ви носи успех, но само тя няма да е достатъчна, за да постигнете целите си. Възползвайте се от познанията си по въпросите, които ви занимават сега и останете прецизни в работата си. Понеделник разкрива много добри възможности за успешна дейност в социалните среди, но едновременно с това предупреждава, че агресивното поведение, хитруването и лъжите във взаимоотношенията ще предизвикат остри кавги.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Добри възможности
Бъдете сдържани към недостатъците на близките си. Проявявайте милосърдие и състрадание, вършете добри дела за ближните си и не пренебрегвайте онези, от които в някаква степен сте зависими. Положителен ден  с добри възможности за реализация на материални и финансови цели, но и проблематичен във взаимоотношенията с партньорите от бизнеса, и със служебната администрация.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Успех, но и противоречия
Голяма част от успехите ви днес са в резултат на неуморна работа, отдадено време и енергия. По въпроси, свързани с професионалните ви, политически, социални и лични намерения ще търсите и размишлявате върху причините. Понеделник е благоприятен за реализация на целите ви, особено тези които са свързани с пътуване или засягат преговори, но във взаимоотношенията с партньорите от бизнеса ще възникне острота.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Проявете повече търпимост
Предприемате доста смели действия днес, тъй като сте убедени в добрите резултати. Упорити и последователни в намеренията и действията си, ще създавате условия за напредък. Понеделник е един от дните, за който трудно може да се каже, че подчертава едно от най-ценните ви качества – търпението. Денят ще изнерви мнозина от зодията, но е добре да се владеете, за да избегнете кавги и неприятности. Печелившите ви възможности са добре подчертани.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Финансова сполука
Имате нужда от почивка и кратка смяна на обстановката. Амбициите и стремежът ви на всяка цена да постигнете повече ще направи деня ви динамичен. Благоприятен ден за парични печалби, за успешни контакти в обществото, или за начало на емоционално пътешествие в страната или в чужбина. Лошото за този ден е повишената нервност у почти всички Водолеи, която ще намери израз под формата на скандал с колеги в службата.

Дневен хороскоп РИБИ 
Силна нервност
Изправени сте пред необходимостта от вземане на важно решение, засягащо в голяма степен бъдещето ви. Постигнати договорености и финансови придобивки ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. Този ден е доста благоприятен, и въпреки, че носи и нервност, ясно подчертава, че това, към което сте се запътили, безусловно  ще се превърне във ваше притежание.