Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Докато рапърът Ванко 1 гние в пандиза, непълнолетната му дъщеря подлудяща мъжете в социалните мрежи с провокативни снимки! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Новата година изобщо не започва добре за скандалният рапър Ванко 1, който отново е в затвора за шофиране в нетрезво състояние.

Изпълнителят не само, че трябваше да прекара коледните празници в пандиза, но трябва да се справи и с бунтарството, което демонстрира напоследък непълнолетната му дъщеря, която се оказа невероятно красива.

Публикувахте от Ивана Главчева в 5 октомври 2016 г.

16-годишната Ивана е решила да върви по стъпките на дъщерята на друг изпълнител, която стана известна със скандалното си поведение – 15-годишната Сузанита. Щерката на Ванко 1 никак не се притеснявала да провокира с предизвикателни снимки в мрежата, та нали всички го правят!

Джуки, ц*ци и селфита, имитиращи стила на Ни Ло… всичко това изобилства в профила на Ивана.

Именно тези фотоси не давали мира на баща й Ванко 1, който отново е зад решетките.

Публикувахте от Ивана Главчева в 25 август 2017 г.

Ивана, която е кръстена на известния си татко, успява да тушира бащината ревност на пловдивския изпълнител, като пред всички заявява, че той е единственият мъж, за когото е сигурна, че я обича истински.

Факт е, че децата на бившия r’n’b певец израснаха в компанията на Николета Лозанова, с която Ванко 1 беше в близки приятелски отношения в продължение на години, затова е нормално момичето да е попило от поведението на Ни Ло, пише blife.bg.

Ивана и Николета Лозанова

Припомняме, че на 14 ноември м.г. Ванко 1 беше заловен от столични полицаи да шофира лекия си автомобил „Мерцедес Е250“ в нетрезво състояние.

Химическата експертиза, направена в УМБАЛ „Света Анна“, е показала, че рапърът е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Магистратите са постановили ефективна присъда от 3 месеца затвор и са отнели правото на Ванко 1 да шофира за срок от 1 година.

Коментари
Зареждане...