Думите, които повишават либидото на мъжа

Думите, които изричате и звуците, които издавате по време на интимния акт, могат да повишат либидото и на двама ви и да направят изживяването още по-горещо. За мъжете е много важно да чуват как партньорката им се чувства по време на сексуалното преживяване. За тях думите са повече от стимулиращи, макар че добрите любовници умеят да „четат“ и тялото на своята партньорка, пише tialoto.bg.

Ако мъжът ви доставя истинско удоволствие, възнаградете го със следните вербални стимули, които ще го накарат да се чувства като истински бог в леглото и да се старае дори повече:

„Ти си много секси!“

Мъжете като цяло рядко получават комплименти като „секси“, затова подобно определение ще му подейства като афродизиак и ще повиши увереността му.

„Толкова си голям и ухаеш невероятно!“

Комплимент за размера на мъжкото му достойнство е мощен его стимул. Ако заврете нос във врата му, докато му казвате колко хубаво мирише, ще увеличите ефекта двойно.

„Получавам оргазъм, само като ме докоснеш!“

Думата „оргазъм“ е като да отправите комплимент за размера му. Всеки мъж се чувства като божество, когато докара партньорката си до оргазъм. Още повече, че такова признание ще му прозвучи леко „мръснишки“, дръзко и това ще го мобилизира допълнително да се раздава в леглото.

„Това е най-хубавият секс, който съм имала!“

От това признание той ще се почувства като супермен, защото е успял да направи нещо наистина отличително. Да, той ще остане в историята като мъжът, който ви дари с най-хубавия секс в живота, вие го казахте!

„Имаш вълшебен език!“

Да бъдем честни – малко мъже са добри в оралните ласки и те самите го знаят. А когато жена им направи комплимент колко добре се справят, буквално им дава криле.

„Искам те още и още!“

Дори да няма физическата възможност да изкара втори или трети рунд, самият факт че вие не искате удоволствието с него да приключи, е ласкателен. Така той знае, че се е представил добре.