Двойките зодии, които са обречени на раздяла

Има някои зодии, които просто не са съвместими. Те не съумяват да намерят път един към друг, дори между тях да има любов.

Ето кои са тези двойки, които са крайно неподходящи партньори:

Скорпион и Риби

И двата знака са водни, което значи, че са прекалено емоционални и чувствителни. Проблемът обаче е, че рибите и скорпиона изразяват по съвсем различен начин емоциите си, особено във връзките. Скорпионът може да е по-агресивен и безразсъден, когато е влюбен, и да се изрази грубо, когато нещо го ядоса.

Рибите са мили, дори когато нещо не върви, по-скоро ще плачат, отколкото да нагрубят и наранят партньора си. И двата знака са свободолюбиви, искат да живеят като за последно, но скорпионът е и много ревнив.

Ще иска рибите постоянно да му обръщат внимание, което е невъзможно – понякога те са в своя малък свят, гмурнали са се във въображението си. И двете зодии са много раними и емоционални – ще е истинска експлозия, когато има някакъв проблем между тях.

Лъв и Рак

Лъвът е огън, ракът – воден знак, пълни противоположности. Лъвът иска да е под светлината на прожекторите и да се забавлява, а ракът мечтае за домашен уют и по-дълбока връзка. Лъвът е открит и прям и ще си каже всичко, когато е недоволен, което може много да засегне чувствителния рак – той приема всичко присърце.

Козирог и Водолей

Тук се сблъскват земята и въздуха. Като земен знак, козирогът е последователен и старателен. Прави планове, изпипва детайлите, всичко трябва да е предварително начертано и обсъдено.

Водолеят е спонтанен, обича да се впуска в приключения, да не планира, а да действа на момента. Козирогът е практичен, иска да натрупа състояние, да създаде семейство, да му осигури добър живот.

За водолеят това е скучна любов, той иска да го обичат лудо, диво и страстно. На тях не им пука за парите, къщата, секса, храната, просто търсят някой, който да разбира душата им и заедно да мечтаят.

Дева и Близнаци

 Отново земен и въздушен знак. Девата ще е практична, ще гледа реално на нещата, а близнаците ще витаят в облаците и ще се отдадат на мечтите. Те няма да искат да се застояват дълго на едно място, ще искат да се движат, да реализират идеите си.

Девите също ще работят по сбъдване на желанията си, но техните мечти са да успеят в кариерата, да си създадат спокоен и хубав живот. Девата ще се умори от непостоянството на близнака, и от неговите нереалистични идеи.

Везни и Телец

Като земен знак, телецът се нуждае от стабилност и лоялност. Нещо, което везните, въздушен знак, трудно ще дадат. Везните обичат да излизат и да се сприятеляват. И двата знака са много големи инати и не правят компромиси, което ще убие страстта. Може да се скарат за нещо съвсем незначително, като какъв цвят пердета да купят.