Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Двойките зодии, на които им е забранено да са заедно, но привличането е неизбежно !

Когато говорим за зодии, не трябва да слагаме всички под общ знаменател. Все пак за всяко правило си има и изключение.

Скорпион и Скорпион – в тази връзка просто няма никакво доверие между партньорите, ето защо такава любовна комбинация най-често е нвъзможна или много трудна. Страстната натура на Скорпионите не им позволява да паднат по гръб и да правят кой знае какви компромиси.

Везни и Риби – Везните са въздушен знак, а Рибите са воден знак, което значи, че най-често нямат почти нищо общо помежду си. Но все пак при тях може да се зароди страстна любовна връзка, стига да преодолеят липсата на доверие, което цари.

Овен и Дева – тяхната връзка никога не може да бъде определена като скучна. Девата е запленена от харизмата на Овена, а пък Овните намират Девите за много мистеризони. Но проблемът идва от там, че Девите не са готови да дадат нужната свобода на Овена в една връзка.

Везни и Телец – в тази връзка най-често липсва добрата комуникация между партньорите. Везните са истински социални пеперуди, докато Телецът обича уюта на собствения си дом и това най-често е голямата спънка в тяхната връзка.

Лъв и Дева – тази връзка е същински тест за нервите на Девата, която понякога не разбира и не може да се справи с нрава на Лъва. Тези два знака може да са отлични, когато работят заедно и е по-добре да бъдат в приятелска връзка, отколкото в романтична.

Коментари
Зареждане...