Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джъстин Бийбър омагьосан от миската Лидия Иванова

И Джъстин Бийбър лудна по най-красивата жена в Европа за 2015 година. Красивата Лидия Иванова печели конкурса преди две години, а от тогава много холивудски звезди са й фенове.

Нашенката от години живее в САЩ, а тийн сензацията Джъстин Бийбър се запознал с нея съвсем случайно. „Бях в ресторант, а той беше на съседната маса. Помолих го да си направим снимка, а след това той дойде при мен и реши да ми поиска телефона.

Покани ме на парти, а след първата ни среща излязохме още веднъж на романтична вечеря”, разказва Лидия.

Как са се развили отношенията им по-късно не е ясно, тъй като красавицата пази повече личния живот на певеца, отколкото своя собствен.

Около Джъстин постоянно има спекулации за връзките му, като последно се заговори, че се е събрал отново със Селена Гомез. Той обаче не е единственият холивудски ерген, който лудва по красавицата.


Лидия, която учи медицина в Лос Анджелис и мечтае да стане пластичен хирург, споделя, че се е срещала още с Чарли Шийн, суперменът Хенри Кавил, както и Дийн и Дан Кейтън – основателите на марката Dsquared.

Освен, че учи в Америка, миската посещава и едни от най-добрите школи по актьорско майсторство, която имат дипломи Брад Пит, Нина Добрев, Бионсе, Хали Бери и други.

Коментари
Зареждане...