Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джей Ло захвърли дрехите! (СНИМКА)

Дженифър Лопес изглежда все по-добре и по-добре с времето. Уверяваме се при всяка нейна поява на червения килим, както и по разголените и плътно прилепнали рокли, които винаги облича.

Имайки предвид любовта на певицата към прозрачни, силно изрязани, почти несъществуващи рокли, не е чудно, че списание InStyle реши да я облече именно в такава за декемврийската си корица.

Рисковано начинание… Под „рисковано“ имаме предвид, че Джен е облечена в нещо като наметало, което оставя повече от половината й тяло напълно голо.

Латино певицата публикува снимка на зашеметяващия резултат в Instagram, за да можем и ние да му се насладим.

Божественото творение, покрито цялото в пайети изглежда достойно само за богиня, каквато е Джей Ло (и ореолът, който се е получил от мозайката на плочките зад Лопес го потвърждава).

Снимките ни карат да си зададем редица важни въпроси, сред които: как, как и КАК? Как успява Джен да изглежда така невероятно, как роклята изобщо се задържа върху тялото й без да падне и КАК е възможно ние да не изглеждаме по подобен начин?

Сигурно ще ни хрумнат и други въпроси, но в момента сме прекалено хипнотизирани от образа на певицата, така че само ще замълчим благоговейно пред него.

Източник: cosmopolitan.bg

Коментари
Зареждане...