Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха!

Една от най-коментираните и скъпо платени модели в света Джиджи Хадид вече е свободна жена. Тя  имаше двегодишна връзка с певеца Зейн Малик, която и двамата обявиха, че е приключила.

„Джиджи и аз имахме невероятно смислена и забавна връзка, изпълнена с любов, и аз изпитвам огромно уважение и благоговение към нея като жена и приятел. Тя има невероятна душа. Благодарен съм на всички наши фенове за уважението. Бихме искали тази новина да излезе първо от нас“, написа Малик в профила си в социалната мрежа Twitter.

„Изявленията при раздяла често изглеждат безлични, защото всъщност няма начин да се опишат всички неща, които двама души са преживели и чувстват. Винаги ще съм благодарна за любовта, времето и уроците, които аз и Малик споделихме. Не искам нищо друго, освен най-доброто за него, и ще продължа да го подкрепям като приятел, към когото изпитвам огромно уважение и любов“, написа тя.

Любопитен е фактът, че само преди два месеца Зейн си татуира очите на своята любима върху гръдния си кош. Певецът има татуировка с името на още по-бившата си приятелка Пери Едуардс.

‘I’d like to dedicate this to the fans’ ????

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

По-наблюдателните фенове пък забелязаха, че Малик вече не следва в Instagram Джиджи и нейната майка Йоланда.

Коментари
Зареждане...