Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джино още не може да прежали Джена

Победителят във „ВИП Брадър” 2015 още не може да преживее бившата си годеница Джена.

Джена беше моята истинска и последна любов. Не знам дали мога да обичам жена, както съм обичал нея”, не спирал да ридае мургавият Гино Ташев, издадоха негови авери пред „Таблоид”.

Джино, който шокира всички с ниската си обща култура, не спира да се притеснява, че времето си минава, а той така и не може да намери мацка, с която да създаде семейство. Последната връзка на българина, който е на прага на 35-ия си рожден ден, приключи в средата на лятото.

Нашенецът изкара няколко месеца и дори подари годежен пръстен на полякинята Изабела, която е модел в Лас Вегас. Връзката им се обаче изненадващо се разтури и Гино-Джино отново остана сам.

Липсата на гадже пък върнала Джино към спомените му за Джена Стоева, която след кратка афера го разкара от живота си.

Никому неизвестният Гино, който взима засуканата фамилия Бианкалана от бившата си съпруга Дейна, с която има едноседмичен брак в Щатите, попадна в Къщата на „ВИП Брадър” преди 2 г. точно бивш любовник на фолкпевицата.

Въпреки измислената си биография, която го представяше като момчето от малкия град, сбъднало американската мечта, Джино спечели симпатиите на зрителите с непосредственост, кавалерство и премерено държание.

Той си тръгна от риалитито през 2015 г., като „Любима звезда на България”, но дори и това не му помогна да намери булка, която да замени Джена.

Искам жена, която да ме обича без пари”, реди , който обикновено си пада по златотърсачки, които експлоатират финансовите му възможности. „Объркан съм за жените.

Плановете ми отидоха на вятъра. Нямам никакво доверие. Наранен съм доста. Ще мине време, за да допусна някоя. Последна ме нарани Джена. Тя беше всичко за мен. Тя беше моята силна и истинска любов. Върнах се в България, за да живея с нея”, ридае бившият й годеник.

Гино е огорчен и от това, че след раздялата им певицата набързо се сгоди, омъжи и дори роди син на наследника на оркестър „Канарите” – Атанас Стоев-младши.

Коментари
Зареждане...