Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джино още страда по Джена, но е в търсене на нова булка. Съвсем заряза мечтите за връщане в САЩ

Двукратният победител в риалити шоуто „Биг Брадър: Most Wanted” Джино Бианкалана няма никакво намерение скоро да се връща в Чикаго.

Джино Бианкалана не ще да се връща в САЩ! Търси българска булка, още плаче за Джена
На риалити героя му се усладил животът у нас и удължил престоя си.
„Хората ме разпознават по улиците, искат ми автографи, радват ми се. Харесва ми да съм известен!” , споделил Джино пред приятели.
Първоначално той планирал да хване самолета за Америка веднага щом участието му в риалити предаването приключи, но после размислил и решил да отмени заминаването си.

Според запознати Бианкалана усилено си търсел жена и това била основната причина да остане в родината. Той се надявал да си намери българска булка, която да го дари с наследник.

Малко преди да влезе в Къщата на Големия брат, Бианкалана се раздели с последната си  приятелка – полякинята Изабела.

На шестия месец от връзката им той я изненадал с годежен пръстен,  но не след дълго отношенията им се обтегнали и разлъката не закъсняла.

Джино е разказвал, че с Изабела се знаели от години, но се погледнали с други очи, когато той  претърпя зверска катастрофа, от която още се възстановява.

Тогава синеоката красавица била плътно до  леглото му, полагала грижи за него и това ги сближило. Тя обаче не била готова да го дари с наследник и това подтикнало Бианкалана да разтрогне годежа.

Говори се, че риалити героят все още не е прежалил напълно фолк певицата Джена, с която също имаше връзка.

Скоро след раздялата им изпълнителката на „Пайнер” се омъжи за музиканта Атанас Стоев и роди дете от него, докато Джино така и не успя да срещне сродна душа.

Този факт не му давал мира и оставил болезнен отпечатък в душата му.

В светските среди се шушука, че Джена  се държала изключително грубо с бившия си и дори не се поинтересувала от здравословното му състояние, когато през пролетта на 2016 г. претърпя зверска катастрофа с мотор.

 

Коментари
Зареждане...