Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джино остава в България, търси си съпруга!

Джино Бианкалана отмени заминаването си за Щатите, надявал се втория път на българска булка. 

Първоначално Джино планирал да хване самолета за Америка веднага щом участието му в риалити предаването приключи, но после размислил и решил да отмени заминаването си.

Според запознати Бианкалана усилено си търсел жена и това била основната причина да остане в родината. Той се надявал да си намери българска булка, която да го дари с наследник.

Малко преди да влезе в Къщата на Големия брат, Бианкалана се раздели с последната си приятелка – полякинята Изабела. На шестия месец от връзката им той я изненадал с годежен пръстен, но не след дълго отношенията им се обтегнали и разлъката не закъсняла, пише blife.bg

My real good friend 😈😇

Публикувахте от Gino G Biancalana в 22 декември 2017 г.

Джино е разказвал, че с Изабела се знаели от години, но се погледнали с други очи, когато той претърпя зверска катастрофа, от която още се възстановява.Тогава синеоката красавица била плътно до леглото му, полагала грижи за него и това ги сближило. Тя обаче не била готова да го дари с наследник и това подтикнало Бианкалана да разтрогне годежа.

Говори се, че риалити героят все още не е прежалил напълно фолк певицата Джена, с която също имаше връзка.

Скоро след раздялата им изпълнителката на „Пайнер” се омъжи за музиканта Атанас Стоев и роди дете от него, докато Джино така и не успя да срещне сродна душа. Този факт не му давал мира и оставил болезнен отпечатък в душата му.

В светските среди се шушука, че Джена се държала изключително грубо с бившия си и дори не се поинтересувала от здравословното му състояние, когато през пролетта на 2016 г. претърпя зверска катастрофа с мотор.

Коментари
Зареждане...