Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джино с черно минало в САЩ. Вижте с какво се е занимавал, докато е бил в Чикаго!

Победителят във „ВИП Брадър 2015“ и участник в сегашния „Биг Брадър“ Джино Бианкалана крие тъмно минало.

Бил част от организираната престъпна група българи в Чикаго за източване на кредитни карти.

Шокиращи разкрития за мръсния живот на Джино в Чикаго! Няма да повярвате с какво се е занимавал

По думите им Джино, чието истинско име всъщност е Георги Георгиев Ташев, е бил част от чикагската банда, разбита преди 3 години. Тогава бяха арестувани над 30 души, 15 от които – българи.

Групата бе разкрита с помощта на къртица, като според източниците именно Джино е бил „певецът“, сключил сделка с чикагските спецчасти. Година след мегаакцията на Федералните власти, Бианкалана се върна в България и влезе в Къщата на „ВИП Брадър“.

Става въпрос за прословутата група на покерджията Георги Мартов – Мицубишито, който бе и един от арестуваните през 2014 г. Мицубишито, заедно със съпругата си Теменуга Колева и още над 30 души, повечето от които българи, са източвали кредитни карти чрез скимиращи устройства. Проверка на „Галерия“ установи, че Георги Ташев не е бил сред задържаните при спецакцията. Има доказателства обаче, че Джино е бил близък с тартора на групата – Георги Мартов.

Мицубишито бил собственик на автокъща VIP Auto Connection в Чикаго и именно той запалил страстта на Джино към спортните коли. Отново в чикагските среди се говори, че Бианкалана не е претърпял никаква катастрофа с мотора си, а е бил зверски пребит от членове на бандата заради предателството.

Джино се отървал на косъм от смъртта, макар да има вероятност никога да не стъпва на крака си нормално.

Коментари
Зареждане...