Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Джулиана Гани съсипана: Предадоха ме!

Плеймейтката Джулиана Гани обясни защо не е присъствала на собствения си конкурс „Мис Страст”, организиран от нея преди седмица в София.

Причината била в предателството на модистите, които били поели ангажимента да обличат участничките в надпреварата.

Само час и половина преди началото на събитието, те си грабнали шапките и отишли да обличат момичетата от конкурса „Мис София”, който се провеждаше по същото време.

„Бях направо съсипана и нямах сили, нямах нерви, само плачех и не можех да отида на конкурса, за да ме разпитват всички какво ми е”, обясни бившата брадърка в интервю за „Жълт труд”.

Организацията поел съпругът й Станимир, който се справил перфектно след наставления, които тя ме пратила по вайбър.

Силиконката не забрави да благодари на съквартирантите в лицето на Антон Стефанов, семейство Петканови, Ваня Щерева, които били почетни гости на конкурса и част от журито.

Тя обаче замълча за отсъствието на друг участник от „ВИП Брадър” –Миглена Каканашева. Въпреки че в официалната покана за провеждане на конкурса името на Мегз присъстваше, дизайнерката така и не се появи.

Тя даде да се разбере, че не желае да поддържа отношения с Гани заради друг неин конкурс, който Каканашева разобличи като нагласен.

Поредните неприятности с конкурса може да накарат малката Джулка да се откаже въобще от провеждането им, както заряза и бизнеса с облекла за кучета.

В момента силиконката е в Англия с мъжа си. Там живее неговото семейство и Гани планираше гостуването за празника от няколко месеца.

Коментари
Зареждане...