Джулиана и Енджи в подкрепа на Дани Златков

Джулиана Гани и Енджи Касабие се обявиха в подкрепа на Даниел Златков преди дебюта му в смесените бойни изкуства (ММА).

Бившият футболист на Славия и Ботев (Пловдив) в събота се изправя в зала „Арена Армеец“ срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов. Мачът е част от голямото бойно шоу „Spartacus Fighting Championship 6“.

Златков публично получи подкрепата на бившите си съквартирантки във „ВИП Брадър“, като едрогърдата Джулиана Гани дори присъства на пресконференцията, която организаторите на гала вечерта дадоха в известно столично заведение.

След нея Мис Силикон и нейна приятелка позираха с бойците и най-вече със Златков, когото надъхаха и му пожелаха да победи в събота.

„Aз ще съм в залата и ще подкрепя Даниел Златков – най-добрият ми приятел и любим съквартирант. Всички за Даниел Златков!“, призова пък Енджи Касабие: Организаторът на бойното шоу Георги Анадолов пожела на Златков да се наложи в ММА.

„Пожелавам му някой ден да стигне нивото на най-добрите ни бойци, но това няма да стане за три седмици или за няколко години. Не е реалистично да гледаме на Дани като завършен, но аз не искам да принижавам възможностите на никого“, каза Анадолов.

„Радвам се, че дадох възможността на Даниел Златков и Атанас Михайлов да участват, защото те ще покажат, че за кратко време може да се направи добър двубой.

Връщам се на шоу елемента – когато имаме популярен човек, който е доказано име в спорта, той иска да покаже воля и решимост да се развива с бойния спорт и ние трябва да го подкрепяме.

Големият интерес към Златков ще рефлектира на момчетата, които дълго време са били по залите – това е цялата идея и съм щастлив, че създадохме такъв фурор“, добави Андонов.