Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Елица Тодорова се изгаври брутално с Криско!

Народната певицата Елица Тодорова е твърдо решена да си върне на рапъра Криско, задето разкри интимната им афера в автобиографията си, пише „Уикенд“.

Изпълнителката на „Вода“, която нашумя покрай участието си в „Евровизия“ и връзката й с музиканта Стоян Янкулов – Стунджи, реши също да напише книга, в която да разкаже подробности от личния и професионалния си живот.

Запознати издават, че тя е посветила цяла глава на отношенията си с Криско, опитвайки се да възроди кариерата си на негов гръб.

Откакто се раздели със Стунджи, певицата не е вадила хит и се е съсредоточила върху други неща. Хора от обкръжението й твърдят, че се е отдала на разврат и сменяла мъжете като носни кърпи, но така и не е успяла да се задържи с никого.

За разлика от бившата си, Янкулов най-сетне откри щастието с настоящата си половинка Дора Арабаджиева. Освен това той стана дядо – дъщеря му Стилияна го дари с внуче, така че ситуацията в личния му живот изглежда напълно подредена.

Навремето музикантът бе лудо влюбен в дуетната си половинка, но си изпати доста от медийния интерес към връзката им. През 2008 г.

Стунджи предложи брак на Елица в ефира на БНТ, но сватба така и не се състоя. Клюката гласи, че палавата певица многократно му слагала рога, а сред любовниците й бил и рапърът Криско, който по това време тепърва пробивал на музикалната сцена.

Изпълнителят на хита „Гледай как се прави” и колежката му започнали интимната си афера на шега, но впоследствие тя здраво хлътнала по него и развалила годежа със Стунджи, който бил бесен от измяната й.

Криско обаче не влагал никакви чувства в Елица – той я използвал като трамплин към големия успех и скоро постигнал целите си. Покрай нея рапърът установил контакти с много хора в музикалния бизнес и кариерата му потръгнала.

Тогава Криско бил в началото на професионалния си път, докато палавата брюнетка се радвала на огромна слава заради постиженията си на конкурса „Евровизия”.

В онзи момент много възможности се открили за нея, а младото й гадже всячески се възползвало от този факт.

С днешна дата двамата не могат да се гледат и дори не се поздравяват, ако случайно се засекат някъде.

„Съжалявам, че съм имала нещо общо с това момче-тарикатче. Криско е един използвач, може да мине през трупове, за да изпълни целта си”, дава си сметка днес озлочестената и захвърлена Елица.

Тя била наясно и с гей историите на рапъра, който по пътя си към върха минал и през креватите на Миро от „Каризма” и Любо от „Те”.

За да отмъсти на рапъра, Тодорова изтипосала пикантни подробности за отношенията им в книгата си, като не пропуснала шанса да оплюе и бившия си Стунджи.

Коментари
Зареждане...