Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Емануела към новата на Динев: Пази детето си, Скорпион съм и не прощавам! (ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ ЗА ПЕВИЦАТА ЕМАНУЕЛА)

Дарина Аврамова е новата жена до наследника на фамилията Диневи – Димитър Динев и това, според нея е причината да попадне под отровните стрели на чалга звездата и безумната ревност, която тя продължава да изпитва към бащата на детето си.

Преди броени дни в жълтата преса се появи материал, в който Дарина Аврамова е описана като мъжемелачка със съмнително поведение.

В текста се правят внушения, че русокосата избраница на Динев младши е заработвала в чужбина, а в курорта се полза със съмнителна слава.

Дарина Аврамова разказва пред trafficnews за тормоза, на който е подложена от няколко месеца.

Емануела и Динев

– Какви са отношенията ви с Митко Динев, в пресата пише че вие сте новата му приятелка?

– Да, имаме връзка. От 4 месеца сме заедно. Но през цялото това време и двамата сме подложени на невероятен психически тормоз. Тази статия, която бе публикувана в жълтите сайтове на Нова година просто преля чашата. В нея няма една вярна дума, освен факта, че с Митко сме заедно.

И в интерес на истината аз нямаше да повдигна въпроса, въпреки всички гнусни внушения ,които са направени в нея, ако не беше замесено и детето ми.

Синът ми е на 10 години и това е възраст, в която децата са много чувствителни, а в училище се говорят какви ли не неща.

 – Защо смятате, че пръст в тази статия има фолк певицата Емануела?

 – На първо място, защото статията се появява след серия смс-и до мен и Митко, някои от които с доста заплашителни послания. Второ снимката, с която е илюстрирана статията, ми я е правила лично тя. Дойде в къщи, когато бях получила някакво хранително отравяне, бях много подута и тя ме снима.

Дарина Аврамова

 -За да идва у вас явно сте били в по-близки отношения?

-Повече от година бяхме приятелки. Когато тя се раздели с Митко, търсеше всякакви възможни начини да се приближи до него и да събира информация. Тогава имах заведение, тя започна да идва, сближи се с мен, умилкваше се, споделяше, оплакваше се.

По онова време свързваха името на Митко с една плеймейтка. Тя направи момичето на две стотинки, в най- различни предавания я обиждаше, а за него даваше отвратителни интервюта. Разбрах, че тази жена е опасна и спрях да се виждам с нея. Беше ми обаче много трудно да се отърва от нея.

-Кога започна тормозът?

-В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко. Пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона. След това започна да ми пише смс- и. В един от тях ми написа да пазя сина ми, защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията.

Емануела

– Имате ли охрана?

– Не, нямам охрана и не желая да имам такава. Аз съм нормален човек, но не съм предполагала че някога ще се срещна с подобна маниакална обсебеност.

– С какво се занимавате? В статиите има внушения, че се издържате по неособено почтен начин.

 – Да, и то абсолютно безпочвени. Работя от момента в който съм завършила университета в Бургас. Бях ПР на голяма частна клиника в Слънчев бряг, а сега съм инвестиционен контрол на голяма строителна фирма със седалище във Варна.

Те имат доста сгради в района, аз следя целия процес от закупуването на имота до Акт 16. Никога не съм вършила нещо, от което да се срамувам. А в чужбина съм ходила само на екскурзии за по няколко дни и това лесно може да се провери.

 – Ще предприемете ли някакви юридическа мерки, за да изчистите името си?

– Посъветвах се с адвокат. Смятам да заведа дело за обида и клевета. Надявам се също полицията да направи нещо по отношение на заплахите.

 – Можете да използвате и медиите, вероятно имате информация за нея?

 -Не желая да падам на нейното ниво. Знам много неща, имам и видеоклипове, но какво от това. Пак да се изкарва жертва по медиите?!

Коментари
Зареждане...