Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Еми сияе до влюбения Жорж! Влюбената двойка даде първото си парти на патриотична тема! (СНИМКИ)

Емилия и любимия й Жорж Башур спретнаха голямо парти, с което да отбележат 140-ата годишнина от Освобождението на България от турско робство.

На него тя събра роднини и приятели, които седнаха около огромна трапеза. На отрупаната маса се появи и Краси Радков, който за почуда на всички беше облечен… като жена.

Актьорът се беше превъплътил в популярния си образ на Кака Радка, който често изпълнява от телевизионния екран. Застаряващата мома е известна с грубия си език и неподходящото за възрастта й палаво поведение.

????????

A post shared by EMILIA ???????????????? (@emilia.online) on

Вероятно Краси е искал да позабавлява гостите на Емилия с комедийния си образ, като не е пропуснал да спази задължителния дрескод – народна носия.

„Тази родолюбива идея ни дойде спонтанно и всички се постарахме да намерим подходящите носии. Много се радвам, че и Жорж ме подкрепи и се включи в празника.

Толкова ни хареса, че смятаме да си купим наши собствени носии и с тях да посрещаме големите български празници“, разказа с усмивка Емилия, която за вечерта заложила на женска родопска дреха с характерната за етнографската област шарена престилка.

Нейни приятелки предпочели носии от граовската фолклорна област, докато мъжете се насочили към пирински носии.

По традиция български празник не може да мине без хубава песен, още повече в компанията на гласовита певица като Емилия. Точно затова българската вечер бе изпъстрена с красиви фолклорни мелодии, танци и добро настроение.

За последното помогнал и Краси Радков, който с шегите си накарал гостите на няколко пъти да се превиват от смях.

Масата била наредена със задължителната шопска салата и сочни мезета от скарата. Трибагреник, опънат между рогата на два благородни елена, допълнил патриотичната обстановка.

Откакто Емилия е заедно с Башур, фолкпевицата буквално не спира да сияе и се чувства като преродена. Двамата се сгодиха, а тя официално призна, че планират сватба.

„Любовта, която ме върна към живота!!!“, написа в социалните мрежи Емилия и публикува снимка, на която позира усмихната с огромен букет с червени рози.

???? @afrodita.flora

A post shared by EMILIA ???????????????? (@emilia.online) on

Романтичният жест е дело на Башур, който не спира да глези половинката си. Изпълнителката не спира да се хвали и с красивия годежен пръстен, който блести на ръката й, пише „България днес“.

Коментари
Зареждане...