Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Емилия по стъпките на Николета! Вижте как изненада дъщеричката си! (СНИМКИ)

Поп-фолк певицата Емилия реши да изненада дъщеричката си от Коко Динев – Мира по приказен начин за 2-рият й рожден ден.

Съпругата на арабският бизнесмен Жорж Башур направи парти на тема „Замръзналото кралство”, точно като това, което Николета бе направила преди време за щерка си.

Блондинката пусна снимки в профила си, на които се вижда, че всичко по време на празненството е било в снежинки и принцесите от анимацията на „Дисни”. Феновете й обаче моментално се досетиха от къде е взаимствала идеята за празненството.

На забавата, организирана от Емилия, има специална табела, на която пише, че това е партито на принцеса Мира. На него има торта с лика на Елза от „Замръзналото кралство”, снежинки, панделки, близалки и сладки отново с лика на героинята от филмчето.

Миналата година пък Николета организира същото парти за детето си от Божинов. Малката Никол отпразнува четвъртия си рожден ден с много приятели и аниматори, а темата на купона й бе именно „Замръзналото кралство”. Всичко бе много шумно отразено от медиите.

Емилия явно също се бори за медийно внимание, заливайки социалната мрежа с различни кадри от събитието, на които обаче няма и следа от Башур. Все пак предполагаме, че половинката й също е присъствала.

Преди дни двамата дадоха откровено и трогателно интервю пред Мен Дьо. В него те говориха за първи път за смъртта на сина на милионера Феди, за болката и страданието през което са минали и разкриха, че само любовта ги е крепила.

Двамата сключиха брак 2 месеца след смъртта на 19-годишния младеж, точно на рождения ден на Жорж Башур. Едва сега те разкриха, че са имали нужда от нещо положително в живота си, защото скръбта ги е смазвала, а парти не е имало – било е просто подписване, на което са били придружени от най-близките си хора.

Коментари
Зареждане...