Емилия бясна на мис Бони! Вижте с какво я ядоса коафьорът!

Мис Бони – гримьорът на звездите си навлече гнева на фолк певицата Емилия, публикувайки ретро снимки на пайнерката отпреди 10 години.

Тя загърби миналото си не само с бившия си любим Коко Динев, но вече не желае да си спомня и как изглеждаше преди, пише ХотАрена.

Емилия има множество пластични операции, а най-очевидната е тази на носа й. Настоящата блондинка прибягна до ринопластиката след катастрофа, но се говореше, че причина за трансформацията, е станала и физическа „намеса“ от страна на Коко

 

Обществена тайна е, че той често й е посягал, а Емилия криеше упорито грозните факти доскоро. Сега, след като вече е свободна от влиянието му, тя често се осмелява да споделя подробности от личния си живот с него.

На старите фотоси Емилия е не само с нослето си по рождение, но и с червеникав цвят коса, с далеч по-тънки вежди и с почти липсващи скули.

Днес тя е напълно различна от тогава и предпочита да не се обръща назад, затова не й е особено приятно, когато някой вади усмивки от старите ленти.

Според запознати, фолк певицата направо побесняла при вида на снимката. Нищо чудно Мис Бони да бъде учтиво помолен да изтрие компроматите, за да не смущава спокойствието на Емилия.

Приятелят й – милионерът Жорж Башур, бди над нея зорко и не иска половинката му да се чувства унизена по никакъв повод.