Емилия направи шокираща изповед за починалия си доведен син!

Преди около пет дни певицата Емилия реши да пусне песен, която е посветена на трагично починалия й доведен син Феди Башур.

Ден по-късно изпълнителката на „По такива си падам“ реши да направи невероятна изповед, свързана с проекта, който бе посветен на 19-годишния син на годеника й Жорж Башур.

Думите си тя сподели в личния й фейсбук профил. Публикуваме статуса й без редакторска намеса:

„Чувствам, че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен – най-силният човек, който познавам и се възхищавам! На цялото семейство на Федка, че дадоха съгласието си за тази песен!

На моят толкова близък човек Светльо – за всичко, което прави за мен, на Мариета Ангелова – за прекрасния текст, на Даниел Ганев – за разкъсващия аранжимент на Ники Скерлев, че засне това, което искахме, на момчетата, които бяха около нас и помагаха за всичко по време на снимките, на Тони, Цецо и Момчил за безупречния ми външен вид и на всички от Пайнер и Планета, които винаги са зад мен!

За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея…….И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца“.