Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Емилия споделя леглото на Бурж, от времето когато Динев й слагаше рога с Преслава! (ПОДРОБНОСТИ)

Фолк певицата Емилия, която наскоро  оповести публично, че има мъж до себе си, реши да премълчи факта, че е посещавала Жорж Фади Башур в Дубай през 2011 г..

Изпълнителката на „Ти си ми“ съобщи, че макар да се познават от години връзката им е започнала едва преди няколко месеца.

Още през 2011 г., три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур.

Според разказа на свидетелката двамата били в голяма компания, но било ясно, че между тях прехвърчат искри.

Точно в този период Коко имаше афера с колежката на Еми – Преслава, която дори се сдоби с апартамент от Динев, писа „Галерия“.

Очевидно наранена, русокоската тогава стопля отношенията си с Жорж. Само няколко месеца след като е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата обяви официално, че се е разделила с бившия собственик на „Кошарите“, лансирайки тривиалното обяснение, че са се скарали заради битовизми. След това даде втори шанс на връзката им.

През 2013 г. в светските среди плъзна мълвата, че певицата се среща с арабския бизнесмен на родна земя. Двамата били засичани в лъскави столични заведения, като отдалеч се виждало, че прекарват добре заедно.

Жорж Фади от години развива бизнес в родината ни, свързан със строителството.

Вчера разкрихме, че освен Емилия, известна любовница на арабина е и Мис България Галена Димова. Да не говорим, че все още не е ясно дали е прекратил отношенията си напълно със съпругата си – красива московчанка.

Башур и бившата му жена Екатерина
Коментари
Зареждане...