Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Емилия стана част от харема на Жорж Башур! Заживя с двете му деца и жена му Екатерина!

Фолкпевицата Емилия и новият й любовник арабският милиардер Жорж Башур заживяха на семейни начала. Но по – интересно е, че Еми живее заедно със съпругата и децата на арабския милионер в общо жилище.

За това ни алармира наш читател. Ето какво пише в писмото:

От една седмица фолк звездата Емилия се е нанесла в дома на Жорж Башур в столичния квартал „Манастирски ливади“.

В това няма нищо лошо, но се оказва, че певицата дели общо жилище в комплекс „Флора“ с Жорж, двете му деца и настоящата му съпруга – рускинята Екатерина Башур. 

Башур и  жена му Екатерина

Двете си деца от Коко Динев Емилия е поверила на грижите на доверени гледачки в жилището й в комплекс „Тулип“ в столицата.

Съседите на Жорж не са учудени от това съжителство, тъй като в арабския свят многоженството се счита за нещо съвсем нормално. 

В цялата картинка липсва само миската Галена Димова, за която се говори, че от години е в леглото на арабина и на негова издръжка, разбира се. Явно сега тя е в ролята на трета цигулка и не е включена в семейната идилия, пише ХотАрена.

Любопитни комшии разказват, че пухкавият брадат възлюбен на Емилия я чака с часове пред входа на кооперацията, докато тя се гримира и приготвя да излезе. Певицата полага доста грижи за външния си вид, защото без тонове макиаж не изглежда първа красавица.

Покрай новия си мъж, Еми съвсем е зарязала участията си, на които и без това присъстват все по-малко хора.

Може би е дошъл моментът, в който сочената за „ангелогласна“ певица си е дала сметка, че с кариерата й е свършено, затова предпочита да не се отделя от Жорж и да разчита на неговата издръжка“, пише читателят.

Коментари
Зареждане...