Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Емилия забрави траура! (СНИМКИ)

Емилия забрави за траура, видя Клюки.

След зверската катастрофа на 24 май, в която почина 27-годишният шофьор на автомобила – Феди Башур, който е и син на бизнесмена Жорж Башур, почина, а на 30-и момчето бе погребано.

След като бе обявила,че участията й са преустановени за неограничен период, пайнерката свали забраната едва две седмици след неприятните събития.

Блондинката започна да си публикува в Инстаграм чифтове обувки и нови тоалети, които е прибавила към гардероба си. Едните чепици на ток са на Алберта Ферети, а другите на Долче и Габана.

На третия кадър пък Емилия е облякла дълго сако, което стои като рокля, което е с марка Карън Милън.

Феновете й не спират да коментират, че вероятно с тези фотоси любимката им се завръща на сцената. Такова нещо в другите й профили в социалната мрежа не е обявено.

По-скоро певицата е приела предизвикателството на фрийленсър стилистката Антония Йорданова да представи в няколко поредни поста, под формата на „моден дневник“, на какви световни брандове залага Емилия, когато става дума за обувки и дрехи.

За критиците обаче кадрите представляват край на траура на годеницата на Жорж Башур. За тях е изключително грозно след инцидента, който взе за жертва синът на уж най-голямата й любов, да публикува материални придобивки, с които краси визията си, все едно е някоя кифла, пише ХотАрена.

Впечатление на коментаторите направи появата на Емилия на погребението на Феди Башур, която беше без грим, но пък покатерена на ултра висок ток, крайно неподходящ за подобни трагични мероприятия.

Това бе счетено за безгранична простотия, за каквато се приема и последните й снимки в Инстаграм на обувки и дрехи…

Източник: hotnews.bg

Коментари
Зареждане...