Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето го мухльото, на който Розмари сложи рога във „ВИП Брадър“ (СНИМКИ)

От няколко дни най-обсъжданата тема в къщата на „ВИП Брадър“ е сексаферата между моделката Розмари и фитнес инструктора Ричард.

Вчера манекенката отново повтори, че в реалния живот е обвързана с гадже на име Фредерик и той със сигурност я гледа какви ги върши под завивките с маданския спортист.

Двамата не парадират с връзката си, основно заради работата си. На номинациите вчера вечер Розмари пострада заради отношенията си с Ричард, в които съквартирантите не вярват и смятат, че не са истински, а игра за пред камерите.

Манекенката събра цели шест номинации. Двамата силни мъже в Къщата също попаднаха в номинациите. Освен, че са основни фигури в шоуто, се оказа, че с държанието си Стефан и Петко нараняват част от участниците.

За Петко изборът се оказа по-труден от обичайното и той не можа да направи две номинации, за което Биг Брадър забрани достъпа до фитнеса, до второ нареждане.

Ричард бе защитен от номиниране посредством щита на SDI, което не се хареса на останалите, а Божана се опита да накара мистър София да даде щита си на Розмари, но Ричи отказа.

Източник: hotnews.bg

Коментари
Зареждане...